Dănciulescu, răbufnește după seara neagră din Bănie: ”Se vede impactul cu Liga 1 pentru unii dintre jucători”

Dinamo traversează o perioadă infernală atât din punct de vedere administrativ, cât și sportiv, iar situația s-a înrăutățit și mai mult după meciul de la Craiova, unde elevii lui Sorin Colceag au pierdut cu 5-0. Ionel Dănciulescu este de părere că Dinamo arată atât de rău în acest sezon din cauza lotului subțire.

Fostul fotbalist este de părere că tinerii de la Dinamo nu pot crește din punct de vedere sportiv dacă pierd pe bandă rulantă. Dinamo a pierdut, luni, la Craiova și a ajuns la șapte înfrângeri consecutive în Liga 1.

„A fost o seară neagră! Au mai fost înfrângeri dure, eu am trăit acel 1-6 de la Astra. A fost o pată neagră pentru Dinamo și o seară de coșmar pentru mine. Ca jucător, eu am trăit acel eșec cu Unirea Urziceni, după care am pierdut campionatul. În acel final de sezon am pierdut categoric și la Pitești, scor 2-5.

Aceste umilințe pe care Dinamo le-a suferit, cu FCSB și Universitatea Craiova, au fost mai rușinoase decât acel 4-5 cu Foresta.

Cu părere de rău, se vede impactul cu Liga 1 pentru unii dintre jucători. Mulți au mai jucat până acum doar la Liga 3. Mulți tineri de la Dinamo se află de mai mult timp lângă echipă, dar au regresat. Aceasta este realitatea, nu-mi place să fiu dur cu jucătorii, dar așa văd lucrurile. La Dinamo este nevoie de un bun psiholog acum, meciul de aseară s-a terminat la eliminarea lui Giafer.

Colceag este un antrenor bun, dar nu-l văd potrivit pentru a salva Dinamo acum. Este nevoie de cineva care cunoaște clubul. Acești tineri de la Dinamo nu pot crește dacă merg din înfrângere în înfrângere, au nevoie și de lucruri pozitive. Jucătorii ar trebui să facă și ei mult mai mult pentru Dinamo, să nu piardă cu 6-0 cu FCSB!”, a spus Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s