Deian Sorescu, mesaj pentru fanii lui Dinamo, după egalul cu ”Bătrâna Doamnă”: „Nu trebuie să dăm vina pe un jucător”

Dinamo – UTA Arad, meci contând pentru etapa a 11-a din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. „Câinii” au fost egalaţi la ultima fază.

Deian Sorescu a avut o primă reacţie după Dinamo – UTA. Sorescu a ţinut să îi ia apărarea coechipierului său, Robert Moldoveanu, care a semnat ratarea sezonului! Deian l-a servit ideal, dar atacantul de 22 de ani nu a putut înscrie cu poarta goală.

”Greu, foarte greu. Păcat, suntem dezamăgiţi pentru că am avut cele trei puncte în mână. Aşa este, când ai multe ocazii şi nu reuşeşti să marchezi, se răzbună.

E la cald şi se pot vorbi multe. Împreună cu cei din staff vom analiza meciul, ne vor spune ce am greşit şi ce am făcut bine. Păcat că nu am reuşit să profităm de omul în plus. Ei au riscat… fotbalul se răzbună şi iei gol în minutul 95.

Nu am reuşit să vorbesc cu Robert, dar cu siguranţă e dezamăgit. Nu el a pierdut acest meci, împreună câştigăm şi împreună pierdem. Nu trebuie să dăm vina pe un jucător, trebuie să rămânem uniţi”, a declarat Deian Sorescu după Dinamo – UTA 2-2.

”Am discutat cu dânsul. Voi încerca să dau 100% pe orice post voi juca. Aş fi preferat să rămân pe o singură poziţie, a fost cam haotic. Asta nu a fost niciodată nicio scuză pentru mine, oriunde voi juca va fi ok pentru mine, chiar şi mijlocaş. Eu prefer să joc pe postul de fundaş”, a mai spus bănățeanul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s