VIDEO | Întâlnire inedită între Xavi Pascual, David Popovici şi Robert Glinţă

Considerat cel mai bun antrenor de handbal din lume, Xavi Pascual a tinut sa-i cunoasca pe doi dintre cei mai valorosi sportivi ai clubului Dinamo.

Este vorba despre inotatorii David Popovici si Robert Glinta, supranumiti ”Il Fenomeno” si ”Extraterestrul”, datorita talentului lor urias. Pascual a mers la bazinul din incinta clubului Dinamo, unde a stat de vorba cu cei doi.

”Sunt doi sportivi foarte importanti nu doar pentru Dinamo ci pentru Romania. Cand am semnat cu Dinamo, presedintele clubului mi-a spus ca Dinamo inseamna inainte de toate o mare familie. Era normal intr-un fel sa vin sa-i cunosc. Stiu ca impreuna, cei doi sunt ca o mare echipa. Cea a clubului nostru”, a precizat Xavi Pascual, antrenorul echipei de handbal masculin a lui Dinamo.

  • După ce a impresionat pe toată lumea la Campionatele Europene de juniori de la Roma și a fost aproape să plece cu o medalie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pentru David Popovici următoarea competiție importantă la care va participa este Campionatul Mondial din luna mai.
  • David Popovici a semnat cu Dinamo un contract valabil până în 2024, când sunt programate Jocurile Olimpice de la Paris.

Lasă un răspuns