Iuliu Mureșan îi liniștește pe dinamoviști! Când se vor achita salariile jucătorilor

Dinamo traversează un nou moment greu. „Câinii” riscă să fie depunctați cu 9 puncte în cazul în care nu se vor achita salariile jucătorilor. Conducerea clubului trebuie să remedieze această problemă până pe 15 octombrie.

Suporterii dinamoviști au primit o veste mare de curând din partea directorului executiv, Iuliu Mureșan: ”Până pe 15 trebuie să achităm salarii jucătorilor. Acest lucru se va întâmpla. Fotbaliștii își vor primi banii”, a dezvaluit oficialul clubuli.

Conducerea programului DDB a tras și ea un semnal de alarmă și au anunțat că există un deficit de 200.000 de euro pe care trebuie să-l strângă până la expirarea termenului.

„AM INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ, CÂINILOR! Banii de la sponsori și din drepturile TV nu sunt suficienți să ne salvăm clubul, deci trebuie să continuăm!

Așa cum am anunțat, există un deficit de peste 200.000 € în bugetul clubului, pe care trebuie să îl acoperim în două luni.

Vineri, pe 15, e obligatoriu ca Dinamo să achite salariile jucătorilor și nu o poate face fără noi”, se arată în comunicatul DDB pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s