Reacția lui Iuliu Mureșan, după memoriul depus de Dario Bonetti la Tribunalul București

Adus în vară ca omul care o poate salva pe Dinamo, Dario Bonetti a rezistat doar 8 meciuri pe banca tehnică a „câinilor”, iar eșecul cu FCSB, 0-6, l-a făcut pe Iuliu Mureșan să îl demită.

Cu toate că Dinamo îl are pe Mircea Rednic antrenor, Dario Bonetti încă se gândește la clubul din Ștefan cel Mare. Italianul a trimis o scrisoare către Tribunalul București prin care contestă rezilierea contractului și cere să fie repus pe banca tehnică a „câinilor”.

Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre memoriul pe care l-a depus italianul şi a spus că e încrezător că acest lucru nu se va întâmpla: „Contractul lui a fost reziliat de către firma de insolvenţă. (n.r. – În cazul în care câştigă trebuie să îl repuneţi în funcţie?) Păi probabil că da, dar nu se pune problema. Nu are cum să vină înapoi, în locul lui Rednic”, a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

După o serie de rezultate negative, Bonetti a fost dat afară de la Dinamo.

Suporterii l-au apreciat pe italian pentru ataşamentul pe care l-a arătat faţă de club. Totuşi, antrenorul nu a înregistrat rezultate de notat. Italianul nu este de acord cu decizia de a i se rezilia unilateral contractul. Chiar şi aşa, oficialii lui Dinamo spun că s-au folosit de lege, care precizează că în primele 60 de zile de la intrarea în insolvenţă, societatea poate rezilia orice contract, chiar şi unilateral.

Bonetti solicită în instanţă să se anuleze încetarea contractului său şi să fie repus în funcţia de antrenor al echipei unde a fost numit Mircea Rednic. Italianul şi avocatul său amintesc că, până în acest moment, nu au fost menţionate motivele pentru care i s-a reziliat contractul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s