Ultimele detalii despre negocierile cu Răducioiu! ”Vrea să fiu implicat mai mult în anumite decizii”

Florin Răducioiu, fost mare internaţional, este tot mai aproape de a emna cu Dinamo. În cursul zilei de miercuri, Florin Răducioiu s-a întâlnit cu Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, la sediul clubului, pentru a discuta despre numirea fostului fotbalist în funcția de director sportiv.

Mircea Rednic şi-l doreşte pe Florin Răducioiu la Dinamo, ca să fie liantul dintre conducere şi vestiar. Invitat la o televiziune de sport, fostul atacant al lui Dinamo a spus că, în momentul de faţă, e tentat să refuze oferta primită de la „câini” și a dat de înţeles că nu e mulţumit de postul care i se oferă în cadrul clubului.

Răducioiu îşi doreşte să fie implicat în deciziile importante din viaţa clubului şi a spus că urmează să aibă şi alte discuţii cu Iuliu Mureşan.

„M-am întâlnit astăzi cu domnul Mureşan la sediul clubului, am avut o discuţie de o oră. Urmează ca vineri să îi dau un răspuns definitiv. Urmează să mai vorbesc prin telefon cu domnul Mureşan mâine. Aş dori clar să fac ceva foarte concret pentru Dinamo.

Mi-ar plăcea foarte mult această funcţie (n.r. – director sportiv), de a fi imlicat în a lua nişte decizii, de a avea o colaborare foarte bună cu antrenorul.

(n.r. – O să ai şi un salariu?) Evident că da, nu pot chiar să vin fără un salariu. (n.r. – Dacă ar fi să dai răspunsul acum, care ar fi?) Mai degrabă nu. Mai am câteva zile, nu vreau să devină un caz aici. E importantă şi imaginea, aş aduce o imagine bună, dar as vrea să fiu implicat mai mult în anumite decizii”, a spus Florin Răducioiu, potrivit telekomsport.ro.

  • Florin Răducioiu a mai fost director sportiv la Dinamo în perioada 2006-2007, atunci când echipa era antrenată tot de către Mircea Rednic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s