Iuliu Mureșan, după remiza cu Rapid: ”Am fost echipa pozitivă, am atacat”. Ce spune despre viitoarele transferuri

După o pauză enormă de 6 ani şi jumătate, Dinamo şi Rapid s-au întâlnit din nou în cadrul unei noi etape din Liga 1. Cele două formaţii au remizat 1-1, la capătul unei întâlniri controlate de dinamovişti.

Iuliu Mureşani, preşedintele echipei Dinamo, a comentat derby-ul, dar și evoluția noilor achiziții. Totodată, acesta a anunțat noi transferuri și și-a spus părerea despre lipsa galeriei.

”Sunt supărat. Am fost echipa pozitivă, am atacat, ne-am creat mai multe ocazii. Golul primit ne aduce aminte de golul lui Deaconu, cu Gaz Metan. Am avut și ghinion. Nu am ținut de minge în repriza secundă, asta e. Totuși, echipa a luptat mult mai mult, a atacat mai mult. Nu a mai făcut greșeli în apărare. Eu vreau să caut partea pozitivă.

Dacă vă uitați la banca Rapidului, e o diferență. Noi încă suferim la mai multe capitole. Mai trebuie clar să întărim echipa, mai vin jucători, încă 2. Cei care vin nu sunt pregătiți, le mai trebuie un timp de pregătire.

Aș vrea să remarc jocul lui Espinosa, a fost destul de bun. A venit de o săptămână și ceva, nu știu pe unde s-a antrenat înainte. Atacantul Vestenicky nu prea a arătat mare lucru, dar e venit de câteva zile. Nu mă așteptat să arate mult. Lucrurile sunt normale. Steliano Filip, la ultimele 2-3 meciuri, a avut probleme, o încărcătură musculară, niște contracturi. A decis să nu îl folosească titular.

A contat absența Peluzei, mai ales în repriza secundă, când am cedat posesia. Putea să îi determine pe jucători să țină mai mult de minge. Fotbalul este fără spectatori, nu este frumos fără ei. Dar trebuie să ne obișnuim și cu asta”, a spus Iuliu Mureșan, pentru un trust de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s