Foto I Dinamo, neîndreptățită de arbitru în derby-ul cu Rapid: ”Penalty clar!”

Revenit după mai bine de 6 ani, derby-ul Dinamo – Rapid (1-1) a fost decis de două super execuții. După ce Torje deschisese scorul în minutul 55, Carnat a egalat pe final de meci şi a salvat un punct pentru giuleşteni.

După acest meci, fostul mare atacant al lui Dinamo este de părere că echipa noastră a fost privată de un penalty în prima repriză a meciului. Totul s-ar fi petrecut în minutul 16 al jocului, când la un corner, Cristi Săpunaru l-a tras în careu e Espinosa.

„A fost un 11 metri clar în prima repriză la ținerea lui Săpunaru. Eu spun că e penalty. Păcat de efortul băieților, chiar am văzut o atitudine bună, cu Gabi Torje un adevărat lider de echipă, exceptând acea fază pe care putea s-o joace într-un alt mod.

Cred că dacă echipa va avea aceeași consitență în joc, Dinamo va arăta mult mai bine de la meci și nu cred că vor fi probleme cu salvarea de la retrogradare”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru digisport.

  • În urma rezultatului înregistrat în etapa a 13-a, Dinamo face 8 și se află pe 15, la două puncte în spatele luI Sepsi, echipă care are un joc în minus, în timp ce Rapid a făcut 22 de puncte și ocupă locul 6 în clasament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s