Avancronică I Dinamo București – FC Argeș

Astăzi, de la ora 21:00, va avea loc Dinamo- FC Argeș, duelul urmând a conta pentru faza optimilor de finală a Cupei României, ediția 2021-2022.

Dinamo a fost foarte aproape de o victorie în derby-ul cu Rapid, dar eurogolul lui Carnat a anulat reușita superbă a lui Gabi Torje. Elevii lui Mircea Rednic au jucat cu multă dăruire, dar au cedat fizic în repriza a doua, iar modificările făcute forțat au destabilizat modulul defensiv. Mircea Rednic a declarat după partidă că echipa este nepregătită fizic, iar jucătorii săi se chinuie să arate o formă decentă.

Acest lucru ar putea fi un handicap major pentru partida de cupă, care se joacă la doar trei zile distanță. Recuperarea este foarte importantă, dar lipsa unui fundament fizic solid face acest lucru. Mircea Rednic nu are prea multe soluții pe bancă, de aceea va alinia un prim 11 apropiat de partida cu Rapid. Răuță va lipsi, iar locul său va fi luat de Matei, care a jucat excelent în repriza a doua. Espinosa a confirmat că poate fi un jucător important și va începe ca titular, iar Steliano Filip îi va lua locul lui Andrei Radu. Neicuțescu poate primi o șansă în locul lui Măgureanu. Dinamo nu a mai câștigat de nouă etape în Liga 1.

De partea cealaltă, FC Argeș este neînvinsă de șapte etape în Liga 1, interval în care a luat un singur gol. Piteștenii sunt într-o formă grozavă, iar aceast formă a început de la victoria cu Dinamo adusă de dubla lui Cristi Tănase. Sunt șapte marcatori diferiți în aceste șapte partide, ceea ce arată că pericolul poate veni de oriunde. Jocul este unul pragmatic, fără număr nouă, cu Ișfan sprijinit de Dumitru și Viana, ceea ce oferă o viteză mai mare pe contraatac. Arias ar putea intra ca titular la această partidă în linia ofensivă, cu Viana și Dumitru la susținere. FC Argeș are cea mai bună apărare din Liga 1. În șaisprezecimi, piteștenii au trecut la loviturile de departajare de Botoșani, pe teren propriu, după 0-0 în 120 de minute.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Eșanu – Crețu, Popa, Grigore, Radu – Itu, Espinosa, Filip – Sorescu, Ivanovski, Torje.

FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Mezza Colli, Honciu – Isfan, Palic, Dumitru – Arias.

  • Partida va fi arbitrată de Haţegan Ovidiu, ajutat de Gheorghe Sebastian Eugen și Vornicu Adrian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s