Ion Marin despre situația lui Dinamo. Ce spune despre jucătorii aduși de Rednic

Dinamo a realizat mai multe transferuri, de când a fost readus Mircea Rednic. Deși se fac transferuri peste transferuri, aproape la fiecare meci apărând jucători noi, acești fotbaliști proaspăt aduși sunt greu de integrat în mecanism, pentru că n-au jucat de luni bune. Totuși, Dinamo pare să nu mai fie ciuca bătăilor de acum câteva săptămâni, a început să se agațe de meciuri și, chiar dacă le pierde, o face de regulă în minutele de final.

Ion Marin (66 de ani), fostul antrenor al roș-albilor, este convins că doar o infuzie masivă de capital mai poate salva eghipa noastră. Marin a spus că nici jucătorii aduși de Rednic nu sunt mari nume și că este nevoie de timp până la omogenizarea echipei.

”E bine că se aduc jucători, e foarte mult de lucru până se va ajunge la omogenizare. Pentru că nu au fost aduși jucători cu nume care să intre din prima în teren. De aceea, este nevoie de timp pentru a se integra în colectiv, pentru a învăța anumite scheme și trasee de joc.

Dinamo nu stă deloc bine financiar, dar să sperăm că vor veni oameni de afaceri care să ajute la reconstrucție. Plus că este nevoie și de un stadion nou, care să creeze emulație.

Să ne ferească Dumnezeu să se ajungă la colaps financiar!”, a spus Ion Marin, potrivit Digi Sport.

  • Sepsi primește, astăzi, ora 17:30, pe ”Sepsi Arena”, vizita lui Dinamo, în etapa a paisprezecea a Ligii 1. Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe DOARDINAMO.COM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s