Răzvan Zăvăleanu, despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo. Ce a spus despre investitorii arabi

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit cum a ajutat Nicolae Badea până acum clubul. Totodată, Zăvăleanu a evitat să dea un răspuns concret cu privire la o implicarea directî a fostului acționar la club.

Nicolae Badea a ajutat Dinamo în această perioadă dificilă pentru club atât prin atragerea de sponsori, cât și prin implicarea companiilor sale pe care le deține. Zăvăleanu nu știe dacă Badea va decide să vină în mod oficial la Dinamo.

”Acolo unde răspunderea este a noastră putem să ne consultăm așa, ca să cerem o opinie, dacă noi credem că avem nevoie. Fiind răspunderea noastră, nu întrebăm pe nimeni ce ar trebui să facem. Pe de altă parte, de la deschiderea procedurii până astăzi, domnul Badea a ajutat serios Dinamo, fie că a fost vorba despre atragerea unor sponsori, fie că a sponsorizat dumnealui personal sau prin intermediul companiilor domniei sale.

Tot timpul a fost alături de Dinamo și și-a dovedit apartenența la acest club și a ajutat cât a putut de tare atunci când a fost nevoie. Mă depășesc aceste lucruri. Îl respect foarte tare și nu îmi permit să îi pun astfel de întrebări. Ar fi puțin deplasat să zic: «Domnule Badea, când veniți înapoi la Dinamo?». Dacă vrea să se întoarcă la Dinamo altfel decât o face astăzi este binevenit, așa cum e binevenită orice persoană care vrea să ajute Dinamo”, a spus Răzvan Zăvăleanu la prosport.ro.

Răzvan Zăvăleanu spune că nu există un interes concret din partea unor oameni de afaceri de a investi la Dinamo. În ultimele zile, în spațiul public s-a vehiculat faptul că la Dinamo ar veni un miliardar arab.

”Nu m-a auzit nimeni zicând că am găsit investitorul și urmează să vină. Când am văzut cum s-a rostogolit în presă că nu știu cine, de nu știu unde, un nume… habar nu am cine este. Poate că e o persoană bogată. Evident, nu am stat de vorbă cu această persoană. Am ajuns să tatonez cu câțiva posibili investitori posibilitatea de a se implica la Dinamo, dar e vorba doar despre tatonări. Nimeni nu a zis nimic despre interes, habar nu am dacă există acest interes.

Eu zilele astea discut într-adevăr cu mai multe persoane și încerc să atrag oamenii, dar sunt niște întrebări acolo. N-ai stadion, n-ai patrimoniu… N-ai aproape nimic și lumea nu prea e tentată”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

  • Dinamo a intrat oficial în insolvenţă. Este pentru a doua oară în istoria clubului când se întâmplă acest scenariu.
  • Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivalând circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei şi cheltuieli de peste 21 milioane de lei. În datoriile clubului au intrat şi sume datorate către jucători care au câştigat litigii cu Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s