Video I ”Dezinformări și o tentă rău-voitoare!”. Zăvăleanu, dezminte cele apărute în presă! Care este situația financiară

Dinamo este într-o situație extrem de complicată. Ocupă penultima poziție în Liga 1, cu doar 8 puncte. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a oferit detalii despre situația financiară și că cele apărute în Gazeta Sporturilor, sunt: ”Dezinformări și o tentă rău-voitoare!”.

”Am citit articolul respectiv, semnatarii nu mă sună niciodată, e vorba de dezinformări și o tentă rău-voitoare. E vorba de o intrepretare, nu în conformitate cu ce ne-am propus. S-a criticat modul în care am ales să procedăm la distribuirea sumelor de bani. În nicio procedură, dacă avem dorința să vedem la un plan de reoranizare la orice societate, nu o să vedem în primele 3 luni de plan că încep distribuirea de sume către creditori.

Noi trebuie să strângem sumele de bani, dar nu se poate asta în secunda unu, dacă am fi fost sunați, am fi răspuns.
Nu vreau să creăm piste false, ne straduim să atragem investitori către Dinamo, dar până la avea investitor decis să facă o infuzie de capital, e cale lungă. Oamenii vor să facă un audit, abia ulterior putem discuta despre intrarea pe amănunte. Nu e cazul pe așa ceva, sunt discuții principiale, nu ne pierdem speranța, încercăm să avem cât mai multe, în speranța că vom avea un investitor.

Sunt foarte optimist referitor la votarea plaului de reorganizare, sunt proceduri judiciare care nu sunt sub controlul nostru. Noi am dus totul în termenul propus, trebuie să trecem prin etapa de votare, țin strict de decizie”, a spus Răzvan Zăvăleanu în direct la Radio Dinamo1948.

Aportul important al DDB: ”Nu e niciun secret pentru vreun fan dinamovist, DDB_ul este primul contributor pentru bugetul lui Dinamo,lucrurile s-ar termina mâine dacă nu ar mai fi sustinere, e valabil până când vom atrage un investori. Fără DDB nu s-ar putea întâmpla lucrurile, nu ar trăi Dinamo, îi rog pe fani să susțină acest program atât de frumos.

Astăzi ne confruntăm cu mai multe probleme, pentru că Dinamo să fie un club atractiv, ar fi doar pentru o persoană care știe Dinamo, astfel nu ne putem lăuda cu o zestre importantă, mă refer la cea materială. Vorbim doar de istoria clubului, ce s-a întâmplat cu acest club important, nu avem stadion, nici rezultatele nu ne ajută deloc, e destul de complicat să venim cu pieptul în față, să venim în fața investitorilor, nu ne pierdem speranța.

Atâta vreme cât lucrurile nu depind de mine și de echipa mea, evident că am emoții, în fotbal, niciodată nu poți avea certitudini, depinde de o serie de factori, dar suntem împăcați pentru că am făcut tot ce a fost posibil, cu resursele modeste pentru a avea o echipa competitivă, pentru a aduce un antrenor, jucători, trebuie să vedem și rezultatele.

Urmează să facem o reactualizare în iarnă, astăzi am cam încheiat campania de transferuri până în iarnă”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo1948.

Venirea lui Răducioiu: ”Eu nu am participat la discuții, a avut o discuție cu Mureșan acum 2 săptămâni, nu mai știu ce s-a întâmplat, eu am fost și plecat din țară, au fost multe alate subiecte, asupra cărora a trebuit să ne aplecăm. Dar evident că voi vorbi cu domnul președinte”.

Plecarea lui Cortacero: ”Cine vrea să fie acționar la Dinamo, trebuie să suporte anumite cheltuieli ale clubului, datoriile și cheltuilele sunt mari. În insolvență nu contează că ești proprietar, trebuie să finantezi clubul, dacă nu faci asta, orice proprietar ai fi, va dispărea într-o formă care permite legea. Asteptăm orice dinamovist să se alăture proiectului și să suțină acest proiect numit Dinamo. Este nevoie de acest lucru. Dacă actionarii nu îl vor susține, își vor pierde calitatea de actionari”, a incheiat Răzvan Zăvăleanu.

Lasă un răspuns