Petar Gluhakovic la Dinamo! Mircea Rednic confirmă

Dinamo continuă să-și întărească lotul sperând că va depăși pasa neagră din Liga 1. Ultimul jucător pe care Mircea Rednic se va baza este austriacul Petar Gluhakovic, care va evolua pe postul de fundaș dreapta.

Potrivit prietenilor de la Radio Dinamo 1948, tehnicianul ”haitei”, Mircea Rednic a anunțat că, Gluhakovic a semnat și este jucătorul lui Dinamo.

În vârstă de 25 de ani, Petar Gluhakovic are 1.70 și este din Austria. Are 14 selecții la naționala U21, dar la nivel de seniori nu are foarte multe prezențe. Are 16 meciuri pentru Austria Viena, 11 pentru Lokomotiva Zagreb, care de altfel a fost și ultima formație pentru care a evoluat. Ultimul meci a fost în luna noiembrie a anului trecut, dar a fost sub contrat cu trupa croată până la finalul stagiunii.

Petar Gluhakovic a suferit în anul 2018 o accidentare care l-a tras mult în jos. Diagnosticul a fost crunt: ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul drept. A stat pe bară peste 230 de zile, iar de atunci evoluțiile sale nu au mai fost la același nivel ca înainte de accidentare.

Amical cu Astra Giurgiu

Dinamo București va disputa un meci amical (două reprize de 45 de minute) împotriva divizionarei secunde Astra Giurgiu, programat miercuri, 17 noiembrie, la ora 12:30, pe stadionul „Conpet” din Ploiești.

Partida amicală Astra Giurgiu vs Dinamo București va fi transmisă în direct de colegii noștri de la Radio Dinamo1948.

Astra Giurgiu a retrogradat în acest an în Liga 2, a început sezonul în divizia secundă cu o penalizare de 14 puncte și ocupă locul 19 în clasament.

Acesta este al doilea joc de verificare al dinamoviștilor în această pauză competițională, după 3-2 (1-1) cu Gloria Buzău, locul 5 în Liga 2, sâmbăta trecută, două reprize de 60 de minute, marcatori fiind Deian Sorescu, Sebastian Ghinga (autogol) și Tomas Vestenicki.

Lasă un răspuns