Se pregătește redeschiderea stadioanelor în România! Ce măsuri vor fi aplicate și care sunt primele meciuri care s-ar juca cu fani în tribune

Veste uriașă pentru fanii fotbalului din România. După o lună în care stadioanele au fost închise publicului, suporterii ar putea asista din nou, pe viu, la meciurile de fotbal.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență pregătește relaxarea măsurilor anti-covid impuse pe 25 octombrie, scrie Pro TV. Și competițiile sportive ar putea beneficia în urma deciziei finale.

Stadioanele ar urma să fie deschise la 30% din capacitate. Fanii trebuie să păstreze o distanță minimă de un metru față de persoanele din jur și să poarte, obligatoriu, masca de protecție.

Noile măsuri ar urma să intre în vigoare de la 25 noiembrie. Astfel, primele meciuri cu fanii în tribune vor avea loc în etapa a 17-a. Primul duel al rundei respective este Dinamo – FCU Craiova.

Accesul pe stadion ar urma să fie permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă sau care s-au vindecat de Covid-19 în ultimele șase luni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s