Video I Mircea Rednic, înaintea meciului cu FC Voluntari. Ce jucători vor lipsi

Dinamo debutează în returul campionatului cu revelației acestui sezon, FC Voluntari, în etapa a 16-a din Liga 1, meci programat luni, de la ora 20:30.

Mirccea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FC Voluntari și a anunțat că Michel Espinosa, Cătălin Carp, accidentați, și Andrei Radu, scos din lot, nu vor evolua.

”Începem returul cu o echipa total schimbată, nu ne va fi ușor, venim după două săptmani în care nu s a jucat niciun meci oficial, am avut o săptămână grea, am avut un meci la Buzău, am jucat 2 reprize de 60 minute, am dat posibilitatea jucătorilor care au jucat mai puțin.

Am reușit să recuperez doi jucători, pe Filip și Iliev, dar i am pierdut pe Carp și Espinosa. Sunt lucruri normale, jucătorii care vin nu au jocuri în picioare, nu au jucat de mult, în momentul în care dau de antrenament cu un ritm bun mai apar și accidentări.

Nu vreau să risc, dacă i aș fi luat în lot și îi utilizăm era un risc mare să se accidenteze. Andrei Radu nu face parte din lot, vreau să îl văd și pe Nikos care poate să joace și fundaș stânga, a revenit și Filip, poate să joace și mijlocaș stânga și central, suntem acoperiți.

Ne pregătim, e clar că avem nevoie de puncte ca de aer și vom face tot ce depinde de noi. Mi-aș fi dorit și eu un jucător cum e Tamaș în zona defensivă, probleme noastre sunt în zona centrală. Intrarea lui Iliev care are mai multă experiență decât Eșanu și decât Fara, sper să dea mai multă siguranță”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

Întrebat dacă ar vrea să îl aducă pe Tamaș la Dinamo când îi expiră contractul cu Voluntari: ”Tamaș e un băiat deștept, se simte bine acolo, dacă lucrurile nu vor merge bine mai mult că sigur și noi vom căuta unul sau doi fundași centrali, dacă persistă aceleași greșeli e clar că trebuie să ne întărim.

Ce simt eu e că e mai multă concurență la antrenamente, mai mult entuziasm, agresivitate bună pe care n am văzut o la început, sigur calitatea jocului va crește. Pe noi nu ne interesează spectacolul, noi trebuie să fim eficienți, ne interesează să luăm toate cele 3 puncte. Am pregătit un joc puțin mai închis, Trebuie să jucăm cu multă inteligență.

Vreau să se implice, sunt interesați să joace la Dinamo, să arate că merită că joace la Dinamo, să joace bine și să poată să continue să joace aici, sau în altă parte. Vreau că jucătorii care vor continua să aducă un plus, să se implice, să își dorească să joace cu ambiție, nu numai de dragul de a fi la Dinamo sau de a avea salariile la zi, fiind în insolvență.

Eu îmi doresc să rămână toți, am avut o discuție deschisă cu ei, nu am nimic cu nimeni, toată lumea uită în ce situație am venit eu, nu am venit la o echipă care avea 7 victorii la rând. știu ce am de făcut și am încredere și în mine și în jucători, nu e cazul să vorbim cine pleacă , cine vine. Doamne ferește să nu ne interzică iar transferurile, cu toate procesele pe care le avem.

Nu mai avem voie să facem greșeli, ei trebuie să se gândească că asta e cel mai important meci, Nu poți să îi compari pe Voluntari cu Rapid, cu CFR Cluj, cu UTA chiar. Sunt bine organizați, se apără foarte bine. Au și un avantaj la fazele fixe, o echipă mică care știe ce să joace ,o atmosferă bună și un moral bun ținând cont că au avut rezultate . Trebuie să ne gândim la jocul nostru, să încercăm să ne facem jocul dacă vrem să câștigăm, să fim mai atenți la faza de apărare, să nu le mai facem cadouri.

Sper să nu se întâmple asta, din ce am discutat nu o să fie nicio problemă. Ținând cont de câte goluri am luat, apărarea e o problemă, începând de la portar. În situația noastră toată lumea trebuie să se sacrifice toată lumea să se apere când pierdem mingea, să evităm să facem greșeli, ca să nu luăm gol.

Prezența publicului poate fi un plus. Degeaba da drumul la spectatori dacă meciurile importante care atrag oameni se televizează după ora 8 jumate. Normal că avem nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă te înjură, te înrăiește presiunea asta”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic nu e de acord cu planul pe zece ani la națională propus de Hagi: ”Eu îl văd pe Dan Petrescu selecționer dar nu cred că va fi el. Eu nu am combinații, sunt dinamovist. În afară de Contra, de la Lucescu nu cred că a mai fost vreun dinamovist. Nu au fost antrenori care au avut rezultate mai bune ca mine.

Mi se pare corect dacă pleacă Mirel Rădoi să plece tot staff-ul. La fel s-a întâmplat și în Islanda. Toată lumea e vinovată. Echipa națională trebuie să aibă obiectiv să se califice, nu să pregătim pentru nu știu câți ani”, a mai spus Mircea Rednic.

  • Dinamo traversează o perioadă critică din punct de vedere sportiv. Echipa noastră are doar opt puncte acumulate în 15 runde și nu a mai câștigat din etapa a treia.
  • Ultima victorie reușită în campionat de Dinamo a fost pe 2 august, 3-1 cu Academica Clinceni. În partida tur cu FC Voluntari, din prima etapă, Dinamo s-a impus cu 3-2, cele două succese cu echipele ilfovene fiind singurele ale echipei din acest sezon de Liga 1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s