Video I Mircea Rednic, dezamăgit de condițiile impuse de autorități: ”Degeaba le dăm drumul dacă vedeți că toate meciurile importante se joacă după ora 20:30”

Mircea Rednic a răbufnit când a aflat condițiile în care s-ar putea redeschide stadioanele din România. Antrenorul lui Dinamo nu înțelege deciziile luate de autoritățile sanitare și anunță că acestea nu pot fi puse în aplicare la meciurile din Liga 1.

Se pot vinde bilete pentru numai 30% din capacitatea arenei pentru persoanele vaccinate. Nemulțumirea „Puriului” este în privința orei până la care fanii pot urmări partidele. Aceștia pot fi prezenți, pe stadion, numai în intervalul orar 05:00 – 21:00.

”Prezența fanilor poate fi un plus, dar noi jucăm de la 20:30. Au jumătate de oră, pac-pac-pac și după pleacă acasă. Că de la 21:00 se plimbă COVID-ul pe stradă. Până atunci doarme și de la 21:00 iese pe stradă. Mai ales pe stadioane. Acolo se simte bine, că sunt stadioane acoperite, cu aer condiționat…

Degeaba dai drumul fanilor, dacă meciurile importante, care atrag fani, începe la 20:30. Nu are rost. Mai bine să mai aștepte, să se mai gândească și din ianuarie să lase până la 23:00.

Avem nevoie de fani, chiar dacă ne mai înjură. Asta te încurajează și te face să dai totul”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari.

  • Partida dintre FC Voluntari și Dinamo, din această etapă, este programat luni, de la ora 20:30.
  • Dacă va fi aprobată de Guvern și trecută în Monitorul Oficial, noua măsură va intra imediat în vigoare, astfel că din etapa următoare fanii s-ar putea întoarce pe stadion chiar la derby-ul Dinamo – FCU Craiova. Acesta este programat deja la ora 20:30, vineri și rămâne de văzut la ce oră se va juca până la urmă, dacă fanii vor avea acces.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s