Mircea Rednic, atac la FRF: ”Mi se pare corect ca și cei de la federație să plece împreună cu Mirel Rădoi!” Pe cine îl vede cel mai potrivit pentru funcţia de selecţioner

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, crede că, după demisia lui Mirel Rădoi, și Mihai Stoichiţă trebuie să îşi asume răspunderea pentru eşecul cu care s-a încheiat mandatul lui Rădoi.

Rednic crede că nivelul echipei naționale este direct proporțional cu rezultatele, iar absența României de la încă un turneu final nu ar trebui să ne mire.

”Cum şi la cluburi se întâmplă, directorii sportivi, antrenorii când pleacă pleacă toţi odată. Nu este cazul la noi, că acolo este bine, este cald, dar marea responsabilitate este a lor. Din moment ce alegi un antrenor fără experienţă, când pleacă Mirel Rădoi, îţi asumi, pleci şi tu.

Dacă începem acum să facem proiecte şi strategii, nu este cazul. De 20 de ani facem proiecte. O generaţie s-a format, vorbesc de cei care au jucat la Campionatul European. Au jucat de la egal la egal cu Anglia, cu Germania, trebuia mers pe aceeaşi echipă, nu să aduci pe Camora, pe Tamaş…Din moment ce a luat Mirel Rădoi echipa nu era presiune, trebuia să continue cu lotul de la tineret şi nimeni nu l-ar fi criticat”, a spus Rednic în cadrul unei conferințe de presă.

Mircea Rednic îl vede pe Dan Petrescu cel mai potrivit pentru funcţia de selecţioner. Antrenorul dinamovist s-a autoexclus din discuţii, deşi este convins că rezultatele obţinute de-a lungul carierei l-ar fi recomandat şi pe el pentru funcţia de selecţioner.

”Eu mi-am spus părerea, pe cine aş vedea eu, are rezultate, experienţă, dar nu cred că va fi el. Eu sunt de-ăsta cu combinaţii, sunt dinamovist. De la Lucescu încoace nu ştiu dacă a fost vreun dinamovist, poate Cosmin Contra. Dacă venea unul cu rezultate, acceptai, dar nu au fost antrenori care au avut rezultate mai bune ca mine, chiar dacă nu în ultima perioadă, dar să nu comparăm cu ce echipe am antrenat eu.

Noi trebuie să vedem ce se întâmplă acum. Suntem acolo unde merităm, de aia nu ne-am calificat nici la Mondial, în cupele europene ne chinuim cu echipe cu care înainte făceam scor. Sunt probleme, în primul rând de infrastructură, de bani. Fără bani este greu să faci fotbal”, a explicat „Puriul”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s