Florin Răducioiu a bătut palma cu oficialii lui Dinamo

Prezent la lansarea primului marketplace dedicat unui club de fotbal din România, intitulat „Dinamo Win”, Florin Răducioiu a dezvăluit că este aproape de a bate palma cu oficialii echipei noastre.

”Marele Blond” este ca și venit la Dinamo în postura de team-manager, iar fostul internațional român a vorbit deja despre viziunea pe care o are.

”Efortul suporterilor este de apreciat. E o formă de recunoștință, de generozitate, e o mână de ajutor pentru o iubire necondiționată, numită Dinamo. Nu vreau să mă gândesc şi refuz sa cred că Dinamo ar putea retrograda. Sosirea mea la Dinamo e iminentă.

Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.

Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club.

Am senzația că mâine vom face un rezultat foarte bun la Voluntari”, a spus Florin Răducioiu la conferinţa de presă pentru lansarea aplicaţiei Dinamo Win.

La finalul lunii trecute, Florin Răducioiu a fost contactat de oficialii lui Dinamo pentru a intra în conducerea clubului. Fostul mare atacant ar urma să ocupe funcţia de manager sportiv al echipei din Ştefan cel Mare.

„Eu l-aş vrea pe Florin, îmi place mult de el, de când era jucător mi-a plăcut. Am zis ca funcţia să fie manager sportiv şi sarcinile lui ar fi, de exemplu, să stea pe bancă, dacă o să poată. La meciuri să se mai sfătuiască împreună cu Mircea Rednic, ca fost mare jucător şi antrenor.

Să fie alături de echipă tot timpul, să le dea aşa un pic de încredere în plus jucătorilor prin personalitatea lui. Ar fi mai mult decât un team manager. Va lucra direct cu Mircea Rednic şi cu jucătorii, şi mai puţin la birou, la club” , declara atunci Iuliu Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s