Ionel Dănciulescu, cu gândul la revenirea la FC Dinamo: ”Aș face orice pentru Dinamo!”

Ionel Dănciulescu, a fost prezent la lansarea proiectului Dinamo Win, unde a recunoscut că se gândește în continuare la clubul său de suflet, Dinamo. Chiar dacă în momentul de față se ocupă de copiii și juniorii de la Academia CS Dinamo București, ”Corbul” nu exclude o revenire la FC Dinamo, însă nu poate spune exact când se va produce acest lucru.

”Cel mai important este că echipa nu este lăsată să moară. Este a nu știu câta acțiune, întotdeauna au fost alături de echipă și au ajutat în momentele grele. Sperăm să fie de bun augur și banii adunați să ajute la bunul mers al lucrurilor la Dinamo. Situația nu este una tocmai bună, din punct de vedere financiar.

Aș face orice pentru Dinamo și pentru suporteri. Niciodată să nu spui niciodată, așa că orice este posibil. Întotdeauna o să las o portiță deschisă pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă suporterii lui Dinamo pentru mine. Așa că, s-ar putea, ca într-un viitor apropiat sau îndepărtat o să fiu din nou alături de echipă. Dar ce e mai important pentru echipă, în acest moment, este ca echipa să adune rezultate pozitive, să înceapă să joace și să urce un pic în clasament, fiindcă situația nu este foate bună în clasament.

Au fost serii pozitive pentru foarte multe echipe în campionat. După pregătirea de iarnă, cu jucătorii aduși de Mircea Rednic, cred că se pot face lucruri foarte bune la echipă. Eu cred că Dinamo nu are un lot de retrogradare. Cu siguranță, Dinamo are nevoie de Radu (n.r. – Florin Răducioiu), de Giani Kiriță, de Marius Niculae, de Ionuț Lupescu, de Florin Prunea, de toți oamenii care au însemnat ceva în fotbal și poate, în viitorul apropiat, unul sau mai mulți dintre ei se vor regăsi în organigrama clubului. Pe Gabi Tamaș îl consider un dinamovist. Știu foarte bine ce vorbesc”, a declarat Ionel Dănciulescu.

  • Ionel Dănciulescu a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcții în organigrama clubului. Ultima dată, fostul nostru jucător a fost alungat într-un mod nu tocmai moral, de către spaniolii lui Cortacero.

Lasă un răspuns