Mircea Lucescu, încântat de DinamoWin: ”Suporterii au fost cei care au reușit să mențină această echipă la nivelul primei divizii”

Platforma DinamoWin, o reţea socială şi marketplace dedicate fanilor dinamovişti, a fost lansată, duminică, în cadrul unui eveniment la care au participat foşti mari fotbalişti ai grupării alb-roşii şi câteva zeci de suporteri.

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai titrați antrenori români din istorie a ținut să își arate susținerea față de inițiativa fanilor din DDB și consideră că acesta este un semn al faptului că dinamoviștii se strâng din nou împreună, în misiunea de a reuși să țină clubul pe linia de plutire, în lipsa unui investitor important.

”E un proiect extrem de interesant, benefic pentru Dinamo, pentru suporteri, pentru jucători, pentru toată lumea. E un semn că Dinamo se strânge din nou și în scurt timp va reuși să treacă peste această perioadă extrem de dificilă. Sper să vedem și stadionul ăla pe care ni-l promit de atâta timp și atunci cu siguranță va fi cu totul altă atmosferă.

Suporterii au fost cei care au reușit să mențină această echipă la nivelul primei divizii. Echipele foste departamentale au trecut prin momente foarte grele. Cei care n-au lăsat echipă să dispară au fost suporterii. Nu pot decât să le mulțumesc pentru sprijinul lor și sunt convins că în continuare vor da dovadă de mare dragoste pentru Dinamo. Cu ajutorul lor, sunt sigur că Dinamo va reveni acolo unde își merită locul”, a spus Mircea Lucescu.

  • FC Dinamo traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, la 1 iulie Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii de insolvenţă.
  • Aceasta este cea de-a doua procedură a insolvenţei declanşate de SC Dinamo 1948 SA, după ce societatea fusese reintrodusă în circuitul economic în septembrie 2015.
  • Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Lasă un răspuns