Reacția lui Florentin Petre, după ultimele evenimente de la Dinamo

Dezamăgirea este cuvântul de ordine de la Dinamo, după ce a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1, fiind învinsă luni seară cu scorul de 2-1 de FC Voluntari. Dincolo de problemele de ordin sportiv, „câinii” trebuie să fie atenți la felul în care vor respecta planul de reorganizare tocmai aprobat de tribunal.

magazinfcdinamo.ro

După meci, fostul jucător din ”Ştefan cel Mare”, Florentin Petre, a vorbit despre situația actuală de la Dinamo.

”A fost ales Rednic, el este responsabil de rezultate, îi mai trebuie câțiva jucători cu o carte de vizită bună. Să nu uităm că cei care au venit în ultima vreme au fost nepregătiți fizic și e greu să facă față la ritmul ăsta. Trebuie să aibă omogenitate și să devină o familie.

Atât antrenorul cât și jucătorii să formeze un grup unit așa cum am reușit să creez eu la Brăila. Este greu atunci când nu sunt rezultate, atât timp cât stau mai prost decât în sezoanele trecute e clar că traversează cea mai dificilă peioadă din ultimii ani. Dar cu determinare și atitudine bună pot să îndrepte situația.

Nu știu dacă putem vorbi de o păcăleală atât timp cât au fost jucători de 34-35 de ani care aveau salarii de 400.000 de euro pe an. Acum trebuie să facă tot posibilul să salveze echipa, și-au propus un plan de reorganizare, era normal să apeleze la insolvență și cred că Dinamo va ieși cu bine de aici dacă totul se va face cu cap. Am încredere în cei din conducere, în antrenor!”, a spus fostul mijlocaș pentru realitateasportiva.net.

Dinamo a scăpat de depunctare! Tribunalul București a aprobat planul de reorganizare

„Planul a fost aprobat! Noi știam că hotărârea urma să apară mai târziu, a fost o eroare de interpretare a datelor publicate pe Portal. Acolo figura decizia de la termenul precedent, dar numai pentru că instanța urma să se pronunțe.

Planul a fost aprobat, așa cum ne așteptam. Nu am scăpat de emoții, acum rămân emoțiile pe plan sportiv. Sperăm să obținem un rezultat bun în această seară”, a spus Răzvan Zăvăleanu, luni după-amiază.

  • În acest moment, Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 8 puncte acumulate după 16 meciuri. În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Mircea Rednic va primi vizita celor de la FC U Craiova, vineri, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s