Gabriel Torje, după dezastrul cu CS Mioveni: ”Indiferent cine va fi aici din ianuarie, trebuie să salvăm Dinamo”

Dinamo a pierdut duelul cu CS Mioveni, scor 1-2, după ce a condus până în minutul 90. Golurile partidei au fost marcate de: Sorescu ’62 (penalty) pentru Dinamo, respectiv Sanoh ‘90+3 (penalti) şi Rusu ‘90+5 pentru gazde.

La finalul partidei, Gabriel Torje a mărturisit că, deși scorul nu o dovedește, jocul ”câinilor” a fost unul de calitate în meciul cu CS Mioveni.

Totuși, Torje spune că este extrem de dezamăgit de deznodământul partidei, pentru că, până în prelungiri, victoria lui Dinamo părea o certitudine. Totuși, a urmat un șir de erori care a ”distrus” jocul echipei antrenate de Rednic, iar Torje le dă dreptate suporterilor lui Dinamo care s-au săturat de prestațiile echipei.

”Dinamo nu a arătat rău astăzi. Faptul că am luat gol în minutele 91 și 92 nu înseamnă că Dinamo a arătat rău. Înfrângerea supără pe toată lumea, pe noi pe suporteri, pe oamenii din jurul echipei. E clar că în minutul 91 ne gândeam la cele trei puncte și la cât de mult ne ajutau în clasament, dar totul s-a întors împotriva noastră.

Anumite greșeli individuale, anumite greșeli de echipă, lipsa de încredere, dar nu trebuie să găsim un singur vinovat. Trebuia să gestionăm altfel meciurile. Dacă toate meciurile s-ar fi terminat în minutul 90, am fi avut cu șapte puncte mai mult.

Sunt supărat, dezamăgit că nu am putut să îmi ajut echipa. Indiferent cine va fi aici din ianuarie, cine nu, trebuie să salvăm Dinamo. E obiectivul principal pentru toți cei ce vor fi aici.

Suporterii au dreptate, sunt supărați. Le-am dat speranțe până în minutul 90. Apoi au venit erori de la un cap la altul”, a declarat Gabriel Torje la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s