Video I Deian Sorescu, reacţionează după înfrângerea din deplasare de la Mioveni: ”Păcat că am avut meciul în mână”. Ce spune despre incidentul cu fanii

Dinamo a fost învinsă de CS Mioveni cu 2-1, în deplasare, într-un joc din etapa a 20-a în Liga 1. Echipa noastră a avut 1-0 în 90 de minute, dar a primit două goluri în minutele 93 și 95.

Golurile întâlnirii de pe stadionul ,,Orăşenesc”, din Mioveni, au fost marcate de către Deian Sorescu, în minutul 62 al jocului, din lovitură de la 11 metri, respectiv Moussa Sanoh, pentru gazde, în minutul 90+3, din penalty, respectiv Bogdan Rusu, în minutul 90+5.

Autorul singurului gol al lui Dinamo, Deian Sorescu a vorbit la finalul partidei despre o nouă infrângerea suferită in deplasare.

”Veneam după o victorie, aveam alt moral şi credeam că putem lua cele trei puncte. Am luptat, dar la fel ca la celelalte meciuri pierdem pe final. Când văd tabela şi văd ca e minutul 80 deja încep să tremur.

Nu ştiu de ce avem problema asta, probabil cei din staff se vor ocupa de asta. Păcat că am avut meciul în mână. M-au chemat fanii să vorbesc… M-au tras de tricou şi mi-au dat tricoul jos. Ii înţeleg.

Îmi găsesc greu cuvintele şi nu ştiu ce pot să mai zic. Am încetat să mă uit la celelalte meciuri pentru că cel mai important e ce facem noi… Mergem acolo la Farul cu un singur gând: să căştigăm. Nu ştiu ce trebuie să se întâmple la Dinamo din iarnă ca să se schimbe ceva…

Eu mai vreau să rămân. Nu am făcut niciodată jumătăţi de măsură. Am venit cu braţele deschise”, a declarat Deian Sorescu după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo Bucureşti a rămas pe locul 15 în campionat, unde a acumulat 12 puncte din 20 meciuri jucate. De partea cealaltă, CS Mioveni a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 20 de puncte, după 20 de jocuri disputate.

Un gând despre &8222;Video I Deian Sorescu, reacţionează după înfrângerea din deplasare de la Mioveni: ”Păcat că am avut meciul în mână”. Ce spune despre incidentul cu fanii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s