Giani Kiriță, de partea fanilor lui Dinamo

CS Mioveni a câștigat dramatic meciul de joi seară cu Dinamo, scor 2-1. Echipa noastră a avut 1-0 în 90 de minute, dar a primit două goluri în minutele 93 și 95.

Golurile întâlnirii de pe stadionul ,,Orăşenesc”, din Mioveni, au fost marcate de către Deian Sorescu, în minutul 62 al jocului, din lovitură de la 11 metri, respectiv Moussa Sanoh, pentru gazde, în minutul 90+3, din penalty, respectiv Bogdan Rusu, în minutul 90+5.

La finalul partidei, Deian Sorescu (24 de ani), fostul căpitan al ”câinilor” a fost implicat într-un incident nefericit. Scoși din minți de erorile dinamoviștilor, suporterii i-au strigat lui Sorescu să își scoată tricoul: ”Dă-l jos, nu-l meriți!”. Ultrașii au început să îi tragă tricoul de pe el fotbalistului care a rămas la bustul gol și, ulterior, i l-au aruncat pe jos.

Giani Kiriță (44 de ani) a comentat aceste acțiuni ale fanilor, pe care nu le-a blamat. Din contră, a spus că astfel de lucruri s-au întâmplat și pe la alte echipe.

”De-a lungul timpului s-au întâmplat lucruri și mai rele la alte echipe. La Rapid, îi alergau suporterii pe șinele de tren. Hai să vedem și noi, dacă acum nu poți să câștigi astfel de meciuri, când le poți câștiga?

Nu e ceva normal, dar oamenii ăștia țin echipa. Fac niște eforturi supranaturale. Ei dau din banii lor. În situația asta, nici nu știi cum e mai bine, nu știi cum să procedezi. Credeți că nu au fost și discuții civilizate? Eu zic că au fost. Sper să nu urmeze nimic mai grav de atât.

Probabil a fost o răbufnire. În suflet există multă durere, dar sper să nu se mai întâmple astfel de lucruri, mai sunt meciuri de jucat și trebuie să ne concentrăm la ele. Cu siguranță, jucătorii sunt blocați pentru că presiunea e foarte, foarte mare. Antrenorul răspunde de jucători. E o situație dramatică la Dinamo. Dacă se întâmpla la FCSB, lucrurile stăteau și mai rău”, a declarat Giani Kiriță la emisiunea Fotbal Club.

Lasă un răspuns