Un membru DDB important îl atacă dur pe Steliano Filip. Ce spune despre viitorul lui Rednic la Dinamo

Meci dramatic pentru Dinamo, la Mioveni! „Câinii” au avut 1-0 în 90 de minute, dar au primit două goluri în minutele 93 și 95. Golurile întâlnirii de pe stadionul ,,Orăşenesc”, din Mioveni, au fost marcate de către Deian Sorescu, în minutul 62 al jocului, din lovitură de la 11 metri, respectiv Moussa Sanoh, pentru gazde, în minutul 90+3, din penalty, respectiv Bogdan Rusu, în minutul 90+5.

După meci, scandalul de la Dinamo a atins noi culmi și în DDB au început să apară fisuri, o parte din oamenii importanți din program vor să se retragă, dezamăgiți de toată situația. În timp ce alții au pus și ei tunurile pe o parte din fotbaliști.

Andrei Gerea, membru DDB Elite, a vorbit despre situaţia delicată de la Dinamo şi și-a declarat suportul total pentru demersul suporterilor și speră ca tot mai multă lume să facă acest lucru. Acesta printr-o intervenții telefonice în cadrul emisiunii PlaySport LIVE, nu s-a abținut să critice și jucătorii, mai ales pe cei care au intrat în conflcit cu Mircea Rednic și au fost excluși din lot.

Steliano Filip a fost principala țintă a lui Gerea: ”Teoria ca teoria, dar practica ne omoară. Eu cred că că jucătorii importanți sunt cei care fac ceva pe teren, așa văd lucrurile.

A venit Steliano Filip și a spus că a devenit om serios, că e cu gândul numai la fotbal, că vrea să ajute echipa. Bun, el a avut la un moment dat o calitate ca jucător. Dar, din păcate, acea calitate s-a dus. A ramas doar numele de el. El numai e jucător. Și ceea ce a făcut el, să inceapă să șantajeze, să pună condiții. Ei au comentat din prima saptămână de cand a venit Rednic. Păi ce? Asta e treaba lor? Asta e treaba unui jucător? Steliano Filip cu ce se ocupă la Dinamo?”, a susținut Andrei Gerea, pentru Playsport Live.

Mircea Rednic, a primit în continuare credit de la fani și conducere

”Eu îl sustin pe Mircea Rednic din toate puterile. Știm că este un dinamovist adevărat, că a băgat și mâna în buzunar pentru echipă de câte ori a fost nevoie. Își dorește și el să pună echipa pe picioare, deci nu se pune problema să plece.

Eu cred că trebuie să vedem ce va fi în pauza competițională. Iuliu Mureșan și Mircea Rednic nu au avut timp să aducă jucătorii pe care îi doreau, au prins și ei ce au putut. Acum vor avea timp să facă schimbările necesare”, a mai spus Andrei Gerea, pentru Playsport Live.

  • Luni, Dinamo o întâlnește pe Farul pe teren propriu, la orele 20:30, în ultima etapă din 2021.

Lasă un răspuns