Cuplul N&D critică ceea i s-a întâmplat lui Sorescu

Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu au declarat, vineri, că nu sunt de acord cu gestul suporterilor de a-l dezbrăca de tricou pe Deian Sorescu, pentru a-i reproşa astfel înfrângerea suferită de echipa noastră, pregătită de Mircea Rednic la Mioveni, cu scorul de 1-2.

Dinamo a reuşit să obţină o primă victorie după mai bine de patru luni în etapa a 19-a, scor 1-0, împotriva Chindiei. Dacă suporterii sperau la o a doua victorie la rând, jucătorii lui Dinamo au dezamăgit şi au pierdut dramatic partida cu Mioveni.

Fotbaliştii conduşi de Pelici au marcat două goluri în prelungiri şi au ”furat” toate punctele din confruntarea cu Dinamo. În urma meciului, fanii ”câinilor” au fost foarte nemulţumiţi.

Atunci când s-a dus să discute cu ei, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de suporteri, gest ce nu le-a picat bine temutului cuplu de atac din Ştefan cel Mare.

Ionel Dănciulescu nu s-a sfiit să-l apere pe Deian Sorescu, dar declară faptul că înțelege și frustrarea fanilor, cauzată de situția complicată din clasament a echipei.

”Avem speranțe că multe lucruri se vor remedia după pauza de iarnă. Nu rezolvăm nimic dacă schimbăm 15-20 de jucători, e adevărat că unii nu au dat satisfacție, trebuie găsit un echilibru între lotul actual și cei care vor mai veni.

Le înțeleg fanilor supărarea, frustrarea și nemulțumirea. Dar nu sunt de acord cu gestul fanilor, deși au dreptate. Cred că dialogul este cea mai bună soluție. Îi susțin în totalitate pe jucători, dar trebuie să înțeleagă că trebuie să dea mai mult pentru echipă. Nu se simte nimeni confortabil în situația lui Deian Sorescu, dar nu sunt gesturi normale.

Și eu am avut probleme cu fanii dinamoviști, mi-am asumat erorile, unde am greșit, eram tânăr… Am reușit să trec peste, dar un jucător cum e Deian Sorescu poate să crească doar cu ajutorul fanilor.

Eu voi fi optimist și voi fi alături de Dinamo, indiferent de situație, toată viața mea. Chiar dacă sunt la echipă sau nu sunt. Nu pot să judec pe nimeni. Dinamo e viața mea și nu mă pot da la o parte orice s-ar întâmpla”, a declarat Dănciulescu, în cadrul unui eveniment organizat de unul dintre partenerii lui Dinamo.

”Au fost nişte imagini regretabile pentru că nimănui nu-i place să vadă astfel de imagini. Bine nu mi-a căzut nici mie, care am privit la TV, îţi dai seama că şi pentru el a fost o situaţie foarte urâtă, dar trebuie să fie puternic.

Eu cred că se pot salva, sistemul competiţional iată că ajută pe Dinamo. Lucrul cel mai rău e că play out-ul nu se mai joacă tur / retur, poate fi un dezavantaj mare”, a afirmat Claudiu Niculescu.

Jucătorii dinamovişti Gabriel Torje, Deian Sorescu, Alexandru Răuţă, Ricardo Grigore şi Cătălin Itu şi foştii jucători Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu au participat vineri la inaugurarea clinicii Smile Center, partener al clubului Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s