Mircea Rednic, primele declaraţii după ce a fost demis: ”Este surpriza vieții mele”

Dinamo traversează o perioadă complicată din toate punctele de vedere și pare mai aproape de retrogradare ca niciodată. Clubul, prin administratorul special Iuliu Mureșan, l-a demis azi pe Mircea Rednic, antrenorul care are susținerea fanilor și care anunțase că are un plan de a resuscita echipa începând din luna ianuarie.

La aflarea știrii, Mircea Rednic, nervos, a spus că-și va vedea de viața sa și că nu va face niciun compromis pentru a mai continua pe banca lui Dinamo.

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

”Puriul” nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a mai spus Rednic.

  • Mircea Rednic în vârstă de 59 de ani era liber de angajament, după despărțirea din luna aprilie de Viitorul Constanța. Rednic bifase deja patru mandate la Dinamo, cel mai recent fiind în sezonul 2018-2019, și este ultimul tehnician care a adus titlul în Ștefan cel Mare.

2 gânduri despre &8222;Mircea Rednic, primele declaraţii după ce a fost demis: ”Este surpriza vieții mele”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s