Oficialul care a decis demiterea lui Mircea Rednic a explicat de ce

Iuliu Mureşan a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Rednic, pe care l-a acuzat că a dezbinat echipa. Oficialul dinamoviştilor a mai spus că a fost la un pas să îşi dea demisia.

Cel care nu este capabil să își organizeze greutatea corporală, a dezvăluit că a fost la un pas să îşi dea demisia şi chiar o avea scrisă. Conducătorul celor de la Dinamo a decis să rămână la club şi să lupte să salveze echipa de la retrogradare.

”Eu știu că fanii și-au pus speranțele în Rednic, numai că vezi că nu prea a mers treaba și a făcut foarte puține puncte, a făcut șase puncte în 11 meciuri, sunt foarte puține. Am avut o discuție cu el și înainte de ultimele trei etape, l-am întrebat câte puncte face, a zis că cel puțin cinci puncte.

Mă rog, dar nu asta a contat.

Atmosfera nu e bună la echipă, nu e o atmosferă de performanță. Sigur, e foarte ușor să dai vina pe jucători. Dar fotbalul nu se poate face fără jucători, se face cu jucători și am fost pus în situația de a lua o decizie.

Am luat decizia cu scopul să fie bine și să se schimbe lucrurile în bine. N-am nimic personal cu Mircea Rednic, îl respect, dar am o răspundere. Cât sunt pe funcția asta trebuie să-mi fac treaba”, a spus cel ce ocupă funcția de administrator special la Dinamo București.

Mureșan a mai precizat și de ce Rednic a aflat la final că a fost demis.

”Nu știa, nu l-am informat. Nu știa, așa este, n-am vrut să apară înainte, că apoi era și mai complicat”, a mai spus Mureșan.

Scandal de proporţii la Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic. Revoltă a fanilor din DDB

Situaţia de la Dinamo a devenit una explozivă după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo. Oficialii clubului tocmai au anunţat că i-au reziliat contractul „Puriului” şi că în locul lui va fi adus Flavius Stoican. Decizia nu le-a picat deloc bine membrilor cotizanţi. Aceştia se aşteptau ca Rednic să schimbe din temelii echipa, în pauza competiţională. După eşecul cu Farul, scor 0-2, tehnicianul anunţase că vor pleca 14 jucători.

O parte din membrii cotizanți DDB au au anunțat că nu vor să mai cotizeze la club. Aceştia s-au revoltat şi au precizat că Iuliu Mureşan doar a executat anumite ordine.

  • Dinamo încheie anul 2021 pe locul 15, poziție retrogradabilă. O singură victorie a înregistrat Mircea Rednic în cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roşiilor.

Un gând despre &8222;Oficialul care a decis demiterea lui Mircea Rednic a explicat de ce&8221;

  1. Sa plece Mureșan și jigodiile ale care vor bani dar fara munca. Citiva jucători, chiar mulți n au nici o treaba cu Dinamo trebuie sa plece. Ce umflatul ala de Mureșan vor juca cu alt antrenor? Maxim doua jocuri dar o sa fie iar vrun ghinion. Cum sa pierzi atita puncte în ultimile minute!? Mureșan și gașca asta ge golani sa plece de aici.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s