Oficialul care a decis demiterea lui Mircea Rednic a explicat de ce

Iuliu Mureşan a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Rednic, pe care l-a acuzat că a dezbinat echipa. Oficialul dinamoviştilor a mai spus că a fost la un pas să îşi dea demisia.

Cel care nu este capabil să își organizeze greutatea corporală, a dezvăluit că a fost la un pas să îşi dea demisia şi chiar o avea scrisă. Conducătorul celor de la Dinamo a decis să rămână la club şi să lupte să salveze echipa de la retrogradare.

”Eu știu că fanii și-au pus speranțele în Rednic, numai că vezi că nu prea a mers treaba și a făcut foarte puține puncte, a făcut șase puncte în 11 meciuri, sunt foarte puține. Am avut o discuție cu el și înainte de ultimele trei etape, l-am întrebat câte puncte face, a zis că cel puțin cinci puncte.

Mă rog, dar nu asta a contat.

Atmosfera nu e bună la echipă, nu e o atmosferă de performanță. Sigur, e foarte ușor să dai vina pe jucători. Dar fotbalul nu se poate face fără jucători, se face cu jucători și am fost pus în situația de a lua o decizie.

Am luat decizia cu scopul să fie bine și să se schimbe lucrurile în bine. N-am nimic personal cu Mircea Rednic, îl respect, dar am o răspundere. Cât sunt pe funcția asta trebuie să-mi fac treaba”, a spus cel ce ocupă funcția de administrator special la Dinamo București.

Mureșan a mai precizat și de ce Rednic a aflat la final că a fost demis.

”Nu știa, nu l-am informat. Nu știa, așa este, n-am vrut să apară înainte, că apoi era și mai complicat”, a mai spus Mureșan.

Scandal de proporţii la Dinamo după demiterea lui Mircea Rednic. Revoltă a fanilor din DDB

Situaţia de la Dinamo a devenit una explozivă după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo. Oficialii clubului tocmai au anunţat că i-au reziliat contractul „Puriului” şi că în locul lui va fi adus Flavius Stoican. Decizia nu le-a picat deloc bine membrilor cotizanţi. Aceştia se aşteptau ca Rednic să schimbe din temelii echipa, în pauza competiţională. După eşecul cu Farul, scor 0-2, tehnicianul anunţase că vor pleca 14 jucători.

O parte din membrii cotizanți DDB au au anunțat că nu vor să mai cotizeze la club. Aceştia s-au revoltat şi au precizat că Iuliu Mureşan doar a executat anumite ordine.

  • Dinamo încheie anul 2021 pe locul 15, poziție retrogradabilă. O singură victorie a înregistrat Mircea Rednic în cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roşiilor.

Un gând despre &8222;Oficialul care a decis demiterea lui Mircea Rednic a explicat de ce&8221;

  1. Sa plece Mureșan și jigodiile ale care vor bani dar fara munca. Citiva jucători, chiar mulți n au nici o treaba cu Dinamo trebuie sa plece. Ce umflatul ala de Mureșan vor juca cu alt antrenor? Maxim doua jocuri dar o sa fie iar vrun ghinion. Cum sa pierzi atita puncte în ultimile minute!? Mureșan și gașca asta ge golani sa plece de aici.

Lasă un răspuns