Analiza lui Ioan Andone, după ultimele evenimente de la Dinamo: „Nu-l văd în stare pe Stoican”

Dinamo continuă și în această iarnă schimbările de la nivelul băncii tehnice și al lotului.

Dinamo a încheiat anul 2021 cu o serie dezastruoasă de rezultate, fiind pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte obținute după primele 21 de etape ale sezonului. În urma înfrângerii cu Farul, din ultima etapă a acestui an, Mircea Rednic a fost dat afară de la echipă, la doar câteva ore după ce antrenorul anunțase că, în perioada de mercato din această iarnă, Dinamo se va despărți de 14 jucători.

Astăzi, Ioan Andone a spus că Mircea Rednic a greşit pentru că a creat multe conflicte, constant, cu jucătorii din lot. „Puriul” a atact mai mulţi fotbalişti din lot şi i-a exclus pe Steliano Filip, Cosmin Matei, Gabi Torje şi Plamen Iliev. Ioan Andone e de părere că, la experienţa lui, Rednic trebuia să ştie să gestioneze mai bine situaţiile din club.

„Am crezut că e o glumă de sărbători… Domne, e o glumă de sărbători? Ştiam că voia să facă schimbări, le anunţase prea repede, nu mă aşteptam. Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, nu ca jucător, ca antrenor şi a terminat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit.

Toată lumea a greşit acolo, şi Rednic, şi Mureşan. Şi plăteşte numai Rednic, Rednic a greşit grav, n-avea voie să dea în jucători, în fiecare săptămână un conflicat, 2 la echipa a doua. El n-avea voie la experienţa lui, în continuu în conflict cu jucătorii, cu adversarul, cu arbitrul. Tu ca antrenor ai 24 jucat, te focusezi pe aia. Ăştia sunt, sunt copiii tăi. Acum în iarnă erau la mâna lui dacă erau lucrurile în regulă, dar el a greşit că a creat conflicte încontinuu. La 3 zile confict la Dinamo, Filip scos, Torje nu e în regulă… Matei, ce jucători a mai adus el. Şi el a greşit, dar şi Iuliu Mureşan”, a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Mircea Rednic, după ce a fost demis

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

”Puriul” nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s