Foto I Steliano Filip, reacționează după demiterea lui Mircea Rednic: ”Mă deranjează că sunt înjurat de suporteri”

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo Bucureşti. După această decizie a conducerii din Ştefan cel Mare, fanii l-au ironizat pe Steliano Filip în mediul online, spunându-i că i-a reuşi planul, acela în care ,,Puriul” a fost demis de la club.
Acum, ”fotbalistul” care se va întoarce la prima echipă după ce a fost exclus de Mircea Rednic, a reacţionat.

Fundașul stânga a explicat de la ce a pornit totul şi a mărturisit că nu are nimic personal cu Rednic.

”Primesc multe mesaje în ultima perioadă și nu neapărat cele mai frumoase. Până la urmă ce am făcut? Am răspuns civilizat unui mesaj și am întrebat dacă antrenorul lui Dinamo a avut performanțe. Atât. Nu analizez antrenorii, nu complotez împotriva lor, tot ce îmi doresc este să joc fotbal și nimic altceva.

Cu Mircea Rednic nu am nicio problemă. Nu am luat-o personal. A fost decizia lui, se mai întâmplă și d-astea în fotbal. Am fost aruncat la echipa a doua și am acceptat decizia staff-ului tehnic. Acum, după această schimbare, sunt la dispoziția noului antrenor. Îmi doresc mult să înțeleagă toți că eu în calitate de jucător mă limitez la antrenamente și joc. Nimic altceva. Nu caut să demit sau să pun antrenori, nu îmi dau cu părerea despre antrenori.

Am renunțat la multe avantaje pentru a semna cu Dinamo din dragoste pentru echipa la care m-am consacrat. Recunosc că mă deranjează când suporteri care nu știu exact ce s-a întâmplat îmi dau mesaje și mă înjură. Eu îi respect oricum, dar i-aș ruga să se gândească bine înainte să jignească. Să analizeze bine și să vadă dacă am cu adevărat vreo vină sau nu”, a declarat Steliano Filip, pentru ProSport.

Foto I Iată o parte din discuția dintre un membru al acestui site ”Doar Dinamo” și liderul puciului, Steliano Filip

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s