DDB-ul, împărțit în două tabere după demiterea lui Mircea Rednic: ”Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul”

Dinamo e în criză totală de rezultate și bani, iar oficialii l-au dat afară pe Mircea Rednic chiar înainte de Crăciun. Iuliu Mureșan, care l-a adus pe Flavius Stoican, a anunțat că schimbă strategia pentru perioada de transferuri din iarnă.

Decizia că Mircea Rednic să fie demis a surprins toată suflarea dinamovistă, nu atât prin decizia în sine, dar felul în care s-a ajuns în acest punct.

Președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, a dezvăluit că hotărârea conducătorului i-a dezbinat pe cei aflați în program, care s-au împărțit în două tabere: cei din conducere și membrii simpli.

Mai mult, Sterpu a lăsat de înțeles că noul antrenor va plăti și el pentru decizia lui Mureșan, deși nu a contribuit în niciun fel la ea și doar este prins la mijloc într-un conflict deschis.

„Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul. L-a împărțit în două, este conducerea și restul. Domnul Mureșan continuă să gândească că nu are nevoie de DDB. Deciziile DDB le ia președintele Cristi Hîldan care habar nu are. Nu pot să spun ce mesaje erau pe WhatsApp. Cea mai elegantă reacție a fost ‘ne-a omorât unul de la Cluj’.

Personal nu am nimic cu Flavius. Cred că a intrat într-un război care nu este al lui. Este război, va fi război. Va plăti Flavius, fără să își dea seama, toată nebunia asta. Sunt convins că nu se vor liniști apele”, a transmis președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, potrivit playsport.ro.

  • Flavius Stoicaneste noul antrenor al lui Dinamo. În 2015, Stoican era demis de la Dinamo și era înlocuit cu Mircea Rednic.
  • Antrenorul, care a mai activat și la U Craiova 1948 în acest sezon și a fost la un pas de a semna cu Academica Clinceni, după ce ilfovenii l-au demis pe Ionuț Chirilă, va începe activitatea la gruparea ”câinilor” începând de miercuri, 22 decembrie 2021.
  • În mai 2015, Stoican a fost înlăturat pentru a doua oară de la Dinamo. Prima demitere a lui Stoican de pe banca tehnică a ”câinilor” s-a petrecut în noiembrie 2014, dar a fost readus de fostul manager al bucureștenilor, Daniel Stanciu, la începutul lui martie, ca înlocuitor al lui Mihai Teja.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s