Demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo va produce efecte imediate în lotul echipei

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis marţi, 21 decembrie, de către Iuliu Mureșan. In locul său la Dinamo a fost adus Flavius Stoican.

În afara lui Flavius Stoican (45 de ani), care a fost înscăunat ca antrenor principal, în lot vor reveni liderii puciului care a dus la demitere ”Puriului”, Steliano Filip (27 de ani) și Cosmin Matei (30 de ani).

Iuliu Mureșan (67 de ani), președintele lui Dinamo, a spus că jucătorii erau timorați de către fostul antrenor, atmosferă care a dăunat echipei. Tocmai de aceea, Filip și Matei revin în lot. În plus, oficialul ”câinilor” a explicat și de ce a fost ales Stoican.

”Da, Matei și Filip revin la club. Stoican a fost ales, pentru că voiam la echipă și un antrenor de atmosferă. Dinamo are mare nevoie în acest moment de pozitivism. Latura psihologică e cea mai importantă iar cel mai bun psiholog este antrenorul, nu altcineva.

Echipa avea nevoie de un antrenor care să-i unească pe jucători, nu să-i dezbine.

Am început deja să vorbesc cu Flavius despre lot, despre transferuri, dar nu vor pleca 15 așa cum dorea Rednic. Probabil că vor pleca patru sau cinci jucători și vor veni alții la schimb”, a spus Mureșan, la Digi Sport.

Mircea Rednic, după ce a fost demis

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

”Puriul” nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.”

Flavius Stoica, prima reacţie după ce a devenit antrenorul lui Dinamo

”Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

”Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit gsp.ro.

Lasă un răspuns