Ce salariu ar câștiga Flavius Stoican la Dinamo!

Dinamo a făcut, luni aseară un nou pas greșit în actuala stagiune, astfel că elevii lui Mircea Rednic au ajuns la nu mai puțin de 14 eșecuri în 21 de meciuri.

Deși s-a scris că Iuliu Mureșan urmează să plece de la Dinamo, lucrurile au căpătat o turnură neașteptată, iar cel demis a fost antrenorul Mircea Rednic. Decizia a fost anunțată de administratorul special al clubului, printr-un comunicat postat pe contul de Facebook oficial.

”Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în București, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7-9, Sector 2, Înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/1429/2001, Cod Unic de Înregistrare RO 13699971, conform Încheierii de ședință pronunţată la data de 22 Noiembrie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secţia a VII-a Civilă, sub supravegherea ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, etaj 3, birou 9, sector 3, ce a fost desemnată în calitate de administrator judiciar prin Încheierea de ședință pronunţată la data de 28 Iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3/2021, în vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură,
vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de domnul Flavius Stoican”
, e anunţul şoc făcut de Dinamo.

În locul ”Puriului” a fost adus Flavius Stoican, care va avea misiunea de a salva Dinamo Bucureşti de la retrogradare.

Antrenorul, care a mai pregătit-o pentru o scurtă perioadă în acest sezon pe U Craiova 1948 și a fost la un pas de a ajunge și la Academica Clinceni, le-ar fi promis celor din conducere că nu vor regreta decizia și că echipa se va redresa în 2022. În schimb, el se pare că va fi remunerat lunar cu 4.000 de euro.

Stoican, antrenor care nu are un CV prea bogat, nu a avut pretenții nici la bani. Pentru perioada în care va fi iar antrenor principal la Dinamo, Flavius a acceptat un salariu direct proporțional cu posibilitățile actuale ale clubului.

Astfel, lui Stoican i s-ar fi trecut în noul contract suma lunară în valoare de 4.000 de euro, susține fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s