Mircea Lucescu, despre situaţia actuală pe care o traversează Dinamo

Dinamo traversează o perioadă complicată din toate punctele de vedere și pare mai aproape de retrogradare ca niciodată. Clubul, prin administratorul special Iuliu Mureșan, l-a demis azi pe Mircea Rednic, antrenorul care are susținerea fanilor și care anunțase că are un plan de a resuscita echipa începând din luna ianuarie.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, Mircea Lucescu consideră că Dinamo nu a adoptat o strategie sănătoasă pentru viitorul clubului. De asemenea, omul care a cucerit tot în Ucraina cu Dinamo Kiev nu este sigur dacă echipa din Ştefan cel Mare are şanse să se salveze de la retrogradare.

”A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători şi atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate! Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată!

Trebuie un nucleu de jucători ataşaţi de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcţie de interesele echipei. Nu ştiu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe.

Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua şi Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranţele a zeci de mii de suporteri. Nu poţi să-i faci peste noapte.

Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poţi trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani”, a spus Mircea Lucescu.

Un gând despre &8222;Mircea Lucescu, despre situaţia actuală pe care o traversează Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s