Nicolae Badea rupe tăcerea după plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Anunț important pentru Zăvăleanu și DDB

Dinamo suferă noi modificări în iarnă, după ce la începutul sezonului a intrat în insolvenţă. Înainte de noul an, Mircea Rednic a fost dat afară şi în locul său a fost adus Flavius Stoican, care va avea misiunea de a salva Dinamo Bucureşti de la retrogradare.

Astfel, clubul s-a împărţit în două tabere. Fanii şi Nicolae Badea nu şi-ar fi dorit înlocuirea lui Mircea Rednic, în timp ce Iuliu Mureşan şi-a asumat schimbarea la nivel tehnic.

PCH a transmis un mesaj în care şi-a arătat revolta, după schimbarea de antrenor: ”Cine l-a adus pe Stoican să îşi asume. Că de plătit, va plăti!”.

Nicolae Badea este implicat la Dinamo Bucureşti prin firma pe care o deţine, Computerland, care e sponsor până în vara anului 2022. Nicolae Badea este şi membru Elite în Programul DDB şi a militat pentru aducerea lui Mircea Rednic în „Ştefan cel Mare”.

Marţi, în ultima zi la Dinamo, Mircea Rednic muncea pentru club şi pregătea lotul pentru reluarea campionatului. Fostul antrenor era în biroul lui Nicolae Badea şi discuta despre transferurile pe care vrea să le facă la echipă. El a primit un mesaj pe telefon prin care a fost informat de decizia luată de administratorul special Iuliu Mureşan.

La câteva ore de la anunţul oficial al „câinilor”, Nicolae Badea a oferit o reacţie despre ce s-a întâmplat.

„Nu am avut nicio contribuţie la decizia de azi!”, a anunţat fostul acţionar pentru Telekom Sport.

Potrivit sursei citate mai sus, la aflare demiterii ”Puriului” , Nicolae Badea i-a anunţat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, şi pe reprezentanţii DDB că-şi retrage sprijinul financiar. Mai mult, este decis să-i retragă şi pe sponsorii pe care i-a adus lângă Dinamo.

Nicolae Badea a insistat pentru venirea lui Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti şi el s-a aflat alături de antrenor atunci când a aflat că a fost înlăturat de pe banca tehnică a alb-roşiilor.

4 gânduri despre &8222;Nicolae Badea rupe tăcerea după plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Anunț important pentru Zăvăleanu și DDB&8221;

 1. Este o schimbare de avarie. Trebuie sa avem rabdare. Nici mie nu-mi place Stoican dar sper sa aduca jucatori mai valorosi. PS … trebuie sa-i multumim totusi lui Rednic pentru efortul omenesc de a redresa echipa.

  Apreciază

  1. Sunt dinamovist din 1964…. Nu pot sa fac o comparatie intre ce a fost si prezentul acestei echipe, este injositor. Conducerea manageriala, calitatea jucatorilor si poate cel mai imprtant in ecuatie, antrenorul, au dus acolo unde a ajuns Dinamo. Am apreciat fotbalistul Rednnic dar pe antrenorul Rednic n-am cum sa-l scot din cercul celor inscrisi cu minuscule. Trecutul apropiat il decalifica ca tehnician. Atat la Iasi cat si la Constanta a fost dat afara pe criterii profesionale. Intre a fi dinamovist si a realiza ceva pentru Dinamo, prin modul pe care si la propus, este ceva ce-l depaseste cu siguranta pe Mircea Rednic. Ati remarcat ceva in relatiile de joc intre jucatori, filozofia de joc a echipei, spirit ofensiv, pozitionare eficienta pentru un presing efectiv
   …? Pase laterale la nesfarsit, inghesuieli infernale in tusele laterale incheiate prin pierderea balonului, presing prin alergare dupa balon, aparare coplet dezorganizata… Eu nu am vazut nimic altceva! Punctele in clasament, atatea cat s-au adunat este rodul unui NOROC iesit din comun, trebuie sa recunoastem din pacate.. Atentie la antrenor!

   Apreciază

   1. F.realist discursul dvs.dle Marius, am ales sa va rasp.tocmai in ideea COINCIDENTEI LA NIVEL CONTEMPORAN adica cu aprox.tot din per.anilor resp,cochetez si eu cu ac.LEGENDAR CLUB!!Va stau la disp.oricand,pe WHATSAPP#0762694695/LEONARD Z.(Buzau).Astept mutarea dv. @ SIC TRANSIT GLORIA MUNDI…SARBATORI LINISTITE.

    Apreciază

 2. Multa sănătate fam.Dinamo.Sarbatori fericite.Antrenori sunt profesioniști.Ok.Sunt cu doi ani mai mare decât Mircea R..În vieata matrebuie și noroc.Lui Mircea e a lipsit norocul.Ne trebuie jucători.Marius Croitoru aduce jucători buni ptr.Botosani,are mana libera.In Bucuresti poți aduce jucători buni pe filiera Portugaliea.Hai Dinamo.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s