Florentin Petre îl pune la zid pe Rednic după conflictul cu Filip și Matei. Unde își dorește să antreneze

Dinamo are un parcurs de coșmar în actuala stagiune de Liga 1, echipa noastră are probleme pe toate palierele, iar toate aceste lucruri se văd în clasament. Cu 14 eșecuri în 21 de meciuri, „câinii” au schimbat din nou antrenorul. Acestă decizie a venit ca un adevărat șoc pentru dinamoviști!

Plecarea lui Mircea Rednic produce mai multe schimbări la nivelul lotului, astfel că primele măsuri luate de noul tehnician a fost reprimirea lui Steliano Filip și Cosmin Matei la prima echipă. Cei doi fuseseră excluși de către „Puriu” în urmă cu mai multe săptămâni, pe motive de indisciplină, însă Florentin Petre consideră că decizia antrenorului în vârstă de 59 de ani nu a fost una corectă.

Petre, fostul fotbalist de la Dinamo, crede că antrenorului Mircea Rednic i-a lipsit diplomația în relația cu unii dintre elevii săi.

”Nu poți să-i dai afară așa, bine, acum, depinde ce au făcut. Eu văd altfel, problema asta. În primul rând, aș fi stat de vorbă cu ei, cu grupul lor, că sunt vreo trei. Aș fi vrut să văd ce și de ce, ce s-a întâmplat. N-ai cum să te comporți așa cu ei.

Sunt jucători de echipă națională. Un antrenor mare este cel care știe să-l facă pe jucătorul ăla să tragă pentru el. Eu i-am antrenat pe amândoi.

Și pe Matei, și pe Steliano Filip. Eu eram secund. Nu am avut probleme cu ei niciodată, au jucat senzațional.

Din șapte meciuri, am avut șase victorii și un egal. S-a considerat că Dinamo nu joacă bine, a trebuit să plecăm. Băieții ăștia sunt fotbaliști, sunt foarte buni, trebuie să știi să-i iei. Dacă nu știi cum să-l iei, îți bați joc de el”, a declarat Florentin Petre la as.ro.

Visul lui Florentin Petre

Florentin Petre a recunoscut pentru sursa mai sus citată că visează să antreneze Dinamo și așteaptă momentul oportun pentru a i se ivi ocazia. ”Normal că visez să antrenez la Dinamo. Îmi doresc extraordinar de mult să antrenez, dar, deocamdată, mai aștept, învăț. Am luat-o cu antrenoratul de jos. Să știi că este diferență foarte mare între jucătorul Florentin Petre și antrenorul Florentin Petre. Sunt lucruri pe care le învăț, iar în momentul în care o să ajung la Dinamo, sau la altă echipă, să fiu pregătit”, a dezvăluit Florentin Petre.

Florentin Petre e sigur că Dinamo nu va retrograda

”Piticul” deplânge situația actuală în care a ajuns gruparea sa de suflet. Totuși, Petre este încrezător că Dinamo se va salva de la retrogradare. ”Mă doare extraordinar de mult ce se întâmplă la Dinamo. Este dureros ca un club așa mare și cu o istorie ca a lui Dinamo, din care am făcut parte vreo 20 de ani, să ajungă așa. Eu cred că Dinamo se va salva”, a mai spus Petre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s