Răzvan Zăvăleanu: ”Mi-ar fi fost greu să accept că 14 sau 19 jucători să fie pierduți”. Cum i-a surprins Mircea Rednic pe oficialii lui Dinamo

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo după meciul pierdut cu Farul Constanța, scor 0-2, iar locul acestuia a fost luat de către Flavius Stoican. Așadar, ”Puriul” lasă echipa pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, la unul în fața celor de la Academica Clinceni.

Mircea Rednic a anunțat la finalul meciului pierdut de Dinamo cu Farul Constanța, scor 0-2, că are de gând să dea afară 14 jucători.

Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit cum i-a șocat Mircea Rednic pe oficialii lui Dinamo. Administratorul judiciar afirmă că oficialii au aflat de planurile lui Mircea Rednic de la televizor.

Înainte ca să anunțe că renunță la 14 jucători în pauza competițională din iarnă, Mircea Rednic nu a discutat cu oficialii din Ștefan cel Mare despre strategia pe care o pentru perioada de mercato din iarnă, iar acest lucru i-a șocat pe conducătorii lui Dinamo.

”Cred că la un moment dat își punea serios problema (n.r.- Mureșan) că dacă nu se rezolva relația dumnealui cu domnul Rednic, să părăsească echipa. Până la urmă, a luat decizia pe care a considerat-o cea mai bună pentru echipă.

Din păcate, prima oară am văzut numele acestor jucători în presă, nu am avut o discuție. Am cerut să ne fie prezentate referate pentru fiecare jucător în parte pentru că nu am venit la Dinamo să devalizăm echipa.

Patrimoniul este format inclusiv din valoarea jucătorilor. Datoria noastră este să vindem jucătorii, nu să-i pierdem gratis. Mi-ar fi fost greu să accept că 14 sau 19 jucători să fie pierduți gratis, fără ca Dinamo să încaseze vreun ban”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Liga Digisport.

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu: ”Mi-ar fi fost greu să accept că 14 sau 19 jucători să fie pierduți”. Cum i-a surprins Mircea Rednic pe oficialii lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s