Decizile oficialilor de la Dinamo, de neînţeles. 10 jucători, OUT! Ce se întâmpă cu Plamen Iliev

Dinamo va începe anul 2022 cu un nou antrenor pe bancă: Flavius Stoican i-a luat locul lui Mircea Rednic, după ultima etapă disputată în 2021.

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo după meciul pierdut cu Farul Constanța, scor 0-2, iar locul acestuia a fost luat de către Flavius Stoican. ”Puriul” a anunțat la finalul meciului pierdut de Dinamo cu Farul Constanța, scor 0-2, că are de gând să dea afară 14 jucători.

După demiterea josnică, Răzvan Zăvăleanu povestea cum i-a șocat Mircea Rednic pe oficialii lui Dinamo

”Cred că la un moment dat își punea serios problema (n.r.- Mureșan) că dacă nu se rezolva relația dumnealui cu domnul Rednic, să părăsească echipa. Până la urmă, a luat decizia pe care a considerat-o cea mai bună pentru echipă.

Din păcate, prima oară am văzut numele acestor jucători în presă, nu am avut o discuție. Am cerut să ne fie prezentate referate pentru fiecare jucător în parte pentru că nu am venit la Dinamo să devalizăm echipa.

Patrimoniul este format inclusiv din valoarea jucătorilor. Datoria noastră este să vindem jucătorii, nu să-i pierdem gratis. Mi-ar fi fost greu să accept că 14 sau 19 jucători să fie pierduți gratis, fără ca Dinamo să încaseze vreun ban”, a spune Răzvan Zăvăleanu săptămâna trecută.

Acum, Flavius Stoican a început curăţenia de iarnă la Dinamo. 10 jucători vor pleca din Ştefan cel Mare, în timp ce Plamen Iliev a fost reprimit la lot. O decizie va fi luată curând în legătură cu Cosmin Matei şi Steliano Filip.

Cristi Nica, Petar Gluhakovic, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu sunt jucătorii care vor pleca din Ştefan cel Mare, după venirea lui Stoican.

Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu vor fi, cel mai probabil, împrumutaţi, scrie gsp.ro.

Stoican a luat şi o decizie contra fostului antrenor Mircea Rednic. Plamen Iliev a fost convins să revină la echipă, după ce fusese exclus din lot de „Puriu”. În zilele următoare, va fi luată o hotărâre şi în legătură cu Cosmin Matei și Steliano Filip, ceilalţi jucători daţi afară de Rednic.

Programul socios DDB se confruntă cu despărțiri tot mai multe, iar situația a degenerat după mazilirea lui Mircea Rednic de către Iuliu Mureșan

Într-o săptămână s-a ajuns ca acționarul minoritar al grupării, practic, să piardă un contingent important de membri, de la 15.500 la 14.885 duminică seara. Majoritatea fanilor îl indică pe Iuliu Mureșan noua persona non-grata din ”haită”.

Nu doar fanii sunt revoltați, ci și fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, Ioan Andone. Acesta susţine că pe lângă suporteri și mulţi dintre apropiaţii săi au decis să renunţe să mai plătească bani prin acest program şi este de părere că situaţia financiară a echipei va deveni dezastruoasă.

”Se vor retrage mulţi din DDB, ascultă-mă! Am auzit o grămadă de prieteni cotizanţi, se retrag, erau bani care veneau la echipă. Aşa strângea Zăvăleanu banii. Dacă se retrag de acolo şi nu mai sunt două milioane (n.r. de euro), e unul singur, nu ştiu cum se descurcă”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

În ultimul an, cotizaţiile membrilor din programul DDB au fost decisive pentru supravieţuirea lui Dinamo. Suporterii au plătit peste 2,5 milioane de euro, bani care au ajutat-o pe Dinamo să-şi ia licenţa, să scape de anumite datorii şi să asigure o parte din cheltuielile echipei.

Un gând despre &8222;Decizile oficialilor de la Dinamo, de neînţeles. 10 jucători, OUT! Ce se întâmpă cu Plamen Iliev&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s