FCSB nu mai e interesată de transferul lui Deian Sorescu! Anunțul unui fost deținut

Deian Sorescu avea zilele numărate la Dinamo, acum o săptămână când antrenor ere Mircea Rednic și ultrașii lui Dinamo și-au ieșit din minți după ce echipa favorită a pierdut încă un meci în Liga 1, scor 1-2 cu Mioveni. Fanii dinamoviști și-au vărsat nervii pe Deian Sorescu. Suporterii „câinilor” l-au chemat pe Sorescu la galerie, i-au smuls tricoul și au aruncat cu el de pământ. Jucătorul lui Dinamo a plecat capul în timp ce fanii țipau nervoși la el.

Mijlocașul avea cale liberă să meargă chiar la echipa patronată de Gheorghe Becali! Prețul fiind cel oferit prima dată de FCSB – 700.000 de euro. Acum, lucrurile s-au schimbat după demiterea ”Puriului” și batjocora oficialilor clubului față de dorința suporterilor de a continua cu Rednic pe banca tehnică.

Atacat de suporterii dinamoviști, Iuliu Mureșan, administratorul special a lui Dinamo a mai primit o nouă lovitură! FCSB, şi-a luat gândul de la fostul căpitan al echipei noastre.

Fostul deținut, în ”Dosarul Transferurilor”, Mihai Stoica a afirmat că FCSB nu va mai face paşi spre transfer, pentru că lotul lui Toni Petrea e echilibrat.

„Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea.

Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a declarat acesta, potrivit Telekom Sport.

La începutul lunii noiembrie, Răzvan Zăvăleanu a anunţat motivul pentru care Deian Sorescu n-a plecat în vară. Dinamo ar fi acceptat oferta lui Gigi Becali, dar FCSB s-a lovit de insolvenţa de la Dinamo.

”Nu aveam Adunarea Generală a Creditorilor pentru că, dacă am fi avut-o, oricare ar fi fost oferta, nu ne-ar fi interesat ce spune Transfermarkt în legătură cu valoarea sa de piaţă, prezentam oferta creditorilor, care erau primii interesaţi să încaseze sau nu o sumă de bani şi, dacă aceştia ar fi votat pentru acceptarea ofertei, probabil că i-am fi dat drumul. Ca o opinie personală vă spun că, din punctul meu de vedere, la suma pe care am primit-o de la FCSB, l-am fi dat pe Sorescu”, a declarat administratorul judiciar al clubului, la PlaySport Live.

”Au fost vreo patru oferte pentru Sorescu. De la Legia Varşovia a fost cea mai proastă. A venit prin intermediul unor avocaţi, probabil dacă ar fi câştigat Liga Campionilor, am fi luat foarte mulţi bani de la Legia. Au fost oferte serioase din Turcia şi de la FCSB. Cei de la FCSB au făcut o ofertă şi, cel puţin oferta verbală a fost majorată, însă nu am putut merge mai departe”, a explicat Răzvan Zăvăleanu.

Un gând despre &8222;FCSB nu mai e interesată de transferul lui Deian Sorescu! Anunțul unui fost deținut&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s