Iuliu Mureșan distruge programul DDB! Câți membri mai sunt activi

Dinamo Bucureşti nu trece prin cel mai bun moment. Rezultatele negative ale echipei au avut şi urmări la clubul nostru. Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, l-a demis pe Mircea Rednic, iar în locul său a fost adus imediat Flavius Stoican.

Înainte să fie demis, Mircea Rednic a dezvăluit că a fost să achite din banii lui anumite deplasări în Liga 1. Ba chiar a fost nevoit să achite carburantul pentru autocar, dar şi asigurarea RCA, care expirase.

Până la urmă, în ciuda acestor cheltuieli pe care le-a făcut, Mircea Rednic a fost demis din cauza rezultatelor slabe. Însă acest lucru a produs o reacţie în lanţ.

Mircea Rednic se bucura de susţinerea celor mai mulţi membri din programul DDB şi decizia lui Iuliu Mureşan de a-l demite nu le-a picat bine suporterilor.

Programul socios ”Doar Dinamo București” se confruntă cu despărțiri tot mai multe. Într-o săptămână s-a ajuns ca acționarul minoritar al grupării, practic, să piardă un contingent important de membri, de la 15.500 la 14.885 duminică seara. Majoritatea fanilor îl indică pe Iuliu Mureșan noua persona non-grata din ”haită”.

Nu doar fanii sunt revoltați, ci și fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, Ioan Andone. Acesta susţine că pe lângă suporteri și mulţi dintre apropiaţii săi au decis să renunţe să mai plătească bani prin acest program şi este de părere că situaţia financiară a echipei va deveni dezastruoasă.

”Se vor retrage mulţi din DDB, ascultă-mă! Am auzit o grămadă de prieteni cotizanţi, se retrag, erau bani care veneau la echipă. Aşa strângea Zăvăleanu banii. Dacă se retrag de acolo şi nu mai sunt două milioane (n.r. de euro), e unul singur, nu ştiu cum se descurcă”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Iuliu Mureșan: ”Ne descurcăm și fără banii DDB”

Adminstratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan nu face rău prin deciziile sale, dar acesta contribuie la prăbușirea programului și prin declarații.

”Am văzut că sunt valuri și în rândul suporterilor. Sunt 15.000 de oameni în DDB, am vorbit și eu cu 2-3. Nu mi-e teamă de reacția fanilor. Sunt suporterii lui Rednic sau ai lui Dinamo? E «Doar Dinamo București», ei nu țin cu Mureșan sau cu Rednic. Suporterii se vor bucura dacă vom ajunge deasupra ultimelor locuri. Nu cred că fanii doresc să se țină de un antrenor, de un conducător, ei vor binele echipei.

De la anumiți reprezentanți DDB am reacții bune, dar n-am discutat cu toți. Nu cred că vor opri finanțarea. Ne descurcăm și fără banii DDB. Eu respect ce fac fanii, chiar dacă nu sunt dinamovist!”, spunea în direct Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

În ultimul an, cotizaţiile membrilor din programul DDB au fost decisive pentru supravieţuirea lui Dinamo. Suporterii au plătit peste 2,5 milioane de euro, bani care au ajutat-o pe Dinamo să-şi ia licenţa, să scape de anumite datorii şi să asigure o parte din cheltuielile echipei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s