Flavius Stoican îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Dinamo. Ce spune despre întâlnirea cu suporterii

Antrenorul care l-a înlocuit pe Mircea Rednic, Flavius Stoican le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor. Liderii din vestiar vor fi băgaţi în sedinţă de antrenorul care vine să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Stoican a avut o discuţie şi cu suporterii.

Flavius Stoican a anunţat că îi bagă în şedinţă pe Filip, Matei şi Torje. Le va cere să îşi dea sufletul pe teren pentru a salva Dinamo de la retrogradare. Dacă nu vor face asta, vor pleca – a ameninţat Flavius Stoican.

”Trebuie să-i văd pe jucători că dau totul, că-și dau sufletul pe teren, că fotbalul nu l-au uitat. O să am discuții cu ei, acum eu doar mă uit pe o listă, am discuții cu oamenii din club, despre cum s-au comportat. Dacă unul văd că nu e conectat la Dinamo, la revedere.

Cine rămâne la Dinamo, trebuie să văd că mănâncă iarba aia. Eu decid cine rămâne, eu! Mi s-a spus că orice decizie se va lua, eu voi fi cel care va da ok-ul.

Voi vorbi cu Filip, cu Matei, cu Torje, să-i întreb dacă vor să mai joace fotbal. Că fotbalul nu l-au uitat. Până pe 5 ianuarie voi vorbi cu jucătorii. La unii o să renunțăm înainte să-i vedem la teren. Voi lua și meciurile în care ei au jucat”, a anunțat Flavius Stoican.

Flavius Stoican, despre întâlnirea cu suporterii

Flavius Stoican a transmis că a avut deja o întâlnire cu suporterii și a recunoscut că, printre fani, sunt și oameni sceptici.

”Am discutat cu suporterii, dar mai mult de încurajare. Sunt și oameni sceptici și dezamăgiți de ceea ce se întâmplă, care nu mai au încredere. Am avut discuții și cu oficialii clubului, domnii Zăvăleanu și Mureșan, am simțit că au încredere că pot face ca lucrurile să meargă în direcția corectă”, a transmis Flavius Stoican.

3 gânduri despre &8222;Flavius Stoican îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Dinamo. Ce spune despre întâlnirea cu suporterii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s