Patrick Petre şi-a găsit echipă: ”O să semneze. Eu chiar sunt încântat”

Patrick Petre (24 de ani) este liber de contract după ce a plecat de la Dacia Unirea Brăila, club care a reziliat contractele jucătorilor și pe cel al antrenorului Florentin Petre.

Fostul jucător a lui Dinamo, Florenti Petre a dezvăluit că fiul său va semna cu o echipă care se bate la promovare. Mai mult, ”Piticul” este de părere că Patrick ar fi avut loc la Dinamo, acolo unde antrenor este Flavius Stoican, cel care l-a pregătit pe junior și în perioada petrecută la Poli Iași

„Ba da, ar fi avur loc fără nicio problemă. Cum Mircea Rednic a avut loc la Dinamo, cu siguranţă şi Patrick Petre avea loc la Dinamo.

Patrick e bine, e fericit, are familie, o să semneze cu o echipă care trage la promovare. Eu chiar sunt incântat de felul cum s-a pregatit in toată perioada in care a fost la Brăila cu mine. Nu mă bag, e destul de mare, işi ia singur deciziile.

Cu toate că o să am şi eu un aport acolo, cât de cât, doar să il motivez să joace şi ştii cum e, intotdeauna un gând bun, o motivaţie, un ajutor, mai ales intr-un moment greu, va face diferenţa pe viitor”, a declarat Florentin Petre pentru telekomsport.ro.

Patrick Petre a făcut junioratul la Dinamo și a fost promovat la prima echipă în 2014. Trei ani mai târziu a ajuns sub formă de împrumut la Sepsi, iar apoi a fost cedat la Poli Iași. A mai trecut pe la Farul, iar din 2019 joacă, sub îndrumarea tatălui său, la Dacia Unirea.

Florentin Petre a câştigat trei titluri de campion cu Dinamo, cinci Cupe ale României şi o Supercupă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s