De ce întârzie prezentarea lui Flavius Stoican la Dinamo în funcția de antrenor: ”Avea un bilet și trebuia să plece”

Dinamo a ajuns la al șaptelea antrenor în acest an. Echipa a fost pregătită de Jerry Gane, Gheorghe Mulțescu, Dusan Uhrin, Sorin Colceag, Dario Bonetti și Mircea Rednic, iar acum a ajuns pe mâinile lui Flavius Stoican, cel care revine la echipa de la care a plecat în 2015.

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Stoican va fi prezentat oficial pe 5 ianuarie, la reunirea lotului. Antrenorul “câinilor” va petrece Revelionul în SUA, urmând să revină în țară pe 4 ianuarie.

“Nu putem să facem prezentarea lui Flavius Stoican decât pe 5 ianuarie. Avea un bilet și trebuia să plece. Nu se aștepta să îl chemăm la Dinamo și nu și-a mai putut schimba programul, dar l-a scurtat. Vine în patru ianuarie și o zi mai târziu o să îl prezentăm”, a spus Mureșan pentru fanatik.ro.

Demiterea lui Mircea Rednic a stârnit un adevărat război în rândul suporterilor dinamoviști. Iuliu Mureșan, cel care și-a asumat îndepărtarea antrenorului, și-a atras oprobriul fanilor. Administratorul special al clubului i-a reproşat fostului antrenor că a dezbinat vestiarul, iar primul obiectiv al noului antrenor va fi să refacă atmosfera în echipă.

“A fost o relație foarte grea cu jucătorii, așa este firea lui, din păcate. De asta nu a avut succes nici la celelalte cluburi din cauza faptului că ceva se încurcă în relația lui cu jucătorii. Nu vreau să intru în amănunte.

Când am venit la Dinamo în iulie, era un grup foarte dezbinat. Nu am mai văzut așa ceva. Eu am mai lucrat doar la două cluburi, CFR Cluj și un an și două luni la Hermannstadt. Dar nu am crezut că așa ceva este posibil. Jucătorii au venit din cantonament, nu au vrut să joace niciun meci amical, nu se pregăteau.

Alergau ușor, lucru care ne-a costat foarte mult și clubul și pe jucători. Este greu să revii când ai jumătate de pregătire. Reziști cu greu. Apoi pierzi meciuri și intri în degringoladă din care ieși foarte greu.

Am reușit să refacem grupul. Dacă eu am avut o calitate, asta a fost, să adun oamenii. Mă refer la vestiar, am reușit, dar apoi a venit Mircea Rednic și nimic nu a mai funcționat. Au apărut vechile tensiuni și vechile probleme.

Și atunci lucrurile au mers prost. Acum, asta vom face. În primul rând vom schimba atmosfera în echipă, în grup. O să facem cu siguranță o echipă cu toți jucătorii, nu vor mai fi grupuri și grupulețe la Dinamo. Acest lucru va conta cel mai mult”, a spus Mureşan pentru sursa mai sus citată.

Un gând despre &8222;De ce întârzie prezentarea lui Flavius Stoican la Dinamo în funcția de antrenor: ”Avea un bilet și trebuia să plece”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s