Flavius Stoican, mesaj clar pentru dinamoviști

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. echipa noastră e penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte câştigate în 21 de etape din sezonul regulat. Flavius Stoican a avut un mesaj clar pentru dinamoviști. Antrenorul vrea să o salveze pe Dinamo de la retrogradare cu orice preț și are așteptări mari de la elevii săi.

Noul antrenor al lui Dinamo a revenit din vacanța pe care a avut-o în Statele Unite ale Americii și este dornic să înceapă aventura în Ștefan cel Mare.

”Jucătorii aleg echipele care sunt atractive din punct de vedere financiar. Când aud de liderii vestiarului… Sunt doar niște jucători, care sunt convins că nu au uitat fotbalul. Eu cred că Steliano Filip va face față presiunii fanilor. Important este să îți vezi de farfuriuța ta. Nu este ușor, dar va fi fericirea și mai mare. Eu vreau să se salveze pe teren, sportiv. Va fi dificil dacă ne vom împărți, iar jucătorii vor juca când vor ei.

Dinamo are nevoie de fotbalistul dinainte, pe care îl vedeam și eu. Îl apreciam foarte tare și sper să rămână sub comanda mea. Nu e nicio ofertă de la Craiova din ce am vorbit cu domnul președinte. Suporterii au nevoie de rezultate. Oamenii se vor întoarce asupra jucătorilor. Oamenii sunt triști, nu mai au încredere, pe bună dreptate. Sunt și fratele lor, și tatăl lor, dar și cel mai dur om”, a declarat Flavius Stoican la revenirea în țară.

Flavius Stoican regretă transferul ratat al lui Kamer Qaka la Dinamo

Tehnicianul de 45 de ani spune că echipa sa nu poate concura la nivel salarial în acest moment, întrucât are de gestionat un buget limitat. Acesta a mai lucrat cu Qaka la Iași, iar albanezul a impresionat sub comanda sa.

”Am avut o discuție cu Qaka, în primă fază a fost de acord să vină, apoi a venit o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar pentru el și a ales acolo. Nu știu dacă mai atractivă, dar atâta timp cât sunt echipe care oferă mult mai mult din punct de vedere financiar, clar jucătorii aleg să meargă acolo. Noi avem un plafon salarial, încercăm să ne menținem”, a afirmat Flavius Stoican.

Jucătorul de 26 de ani este legitimat în prezent la Shkendija Tetovo din Macedonia de Nord, dar va ajunge zilele următoare la Mezokovesd, locul 6 din Ungaria. Mijlocașul este evaluat la 150.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Un gând despre &8222;Flavius Stoican, mesaj clar pentru dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s