Deian Sorescu și-a luat rămas bun. Ce mesaj le-a transmis colegilor de la Dinamo

Este oficial! Deian Sorescu a plecat de la Dinamo. Fotbalistul în varstă de 24 de ani, s-a înţeles cu cei de la Rakow Czestochowa, locul 3 în Polonia. Anunţul a fost făcut de Iuliu Mureşan, urmat de un comunicat oficial al FC Dinamo.

Deian Sorescu a fost cedat în Polonia pentru aproape un milion de euro, iar trupa din Ștefan cel Mare a păstrat și procente dintr-un viitor transfer al lui.

”Am ieșit acum de la birouri, am semnat actele de transfer pentru Deian Sorescu. Suma e aproape de cea vehiculată în ultima perioadă. Au fost două oferte, s-a concretizat cea din Polonia.

Am acceptat-o că avem nevoie de bani la club. Dacă Sorescu ar fi ratat și acum transferul, nu știu cum ar fi gestionat situația în continuare. Păstrăm și un procent dintr-un viitor transfer, 15%. Polonezii s-au înțeles și cu jucătorul”, a declarat Iuliu Mureșan.

Sorescu s-a prezentat miercuri de dimineață la Săftica pentru a-și lua ”La revedere!” de la colegi. Fotbalistul era foarte fericit pentru că s-a realizat transferul și le-a urat baftă de acum foștilor colegi, cărora le-a transmis că au forța pentru a salva sezonul actual al Ligii 1.

”Sunt foarte bucuros că plec. Sunt fericit pentru că fac un pas înainte în carieră.

Baftă! Sunt convins că o veți scoate la capăt, pentru că aveți valoare. Chiar dacă voi fi departe, cu sufletul voi rămâne mereu alături de voi!”, a fost mesajul jucătorului.

Mijlocașul de bandă apoi a plecat spre Polonia în compania lui Giovanni Becali, cel care s-a ocupat de transferul său la Rakow Czestochowa, iar acesta a oferit detalii despre situația fotbalistului.

Impresarul jucătorului susține că Deian Sorescu nu a semnat încă cu Rakow Czestochowa, dar că urmează să facă asta după ce o să efectueze vizita medicală.

”A durat o zi întregă, dar important e că Dinamo și-a atins scopul. Și-au propus 800.000 de euro și au aproape un milion, au și procente la următoarea vânzare. Important e că s-a rezolvat. Jucătorul nu a semnat încă, mergem să semnăm. Mai sunt niște chestii minime, să vedem care e impozitul acolo, care e situația acolo.

A stat patru ani la Dinamo și alții stau 40 de ani cu o soție și nu o lasă. E semnat de trei-patru luni cu noi și s-a realizat. E totul perfect, vizita medicală o face azi. În momentul în care vizita medicală e ok, atunci semnează. Acolo probabil că taxele sunt diferite, TVA-ul e altul, dar în principiu suntem de acord. Era emblema echipei, era om de bază, dar să dăm totul uitării. Dinamo poate să meargă mai departe și fără Sorescu, au luat mai mulți bani decât au crezut. Să creadă și ei în viitorul lui pentru a mai lua ceva bani din procente”, a spus Becali.

  • Deian Sorescu o părăsește pe Dinamo din postura de gogheter, după ce a marcat 8 goluri în cele 19 partide jucate în actualul sezon al Ligii 1.
  • Deian Sorescu urmează să încaseze un salariu de 20.000 de euro pe lună în Polonia.
  • În cei 3 ani și jumătate petrecuți la Dinamo, Deian Sorescu a evoluat în 134 de partide, în care a marcat de 26 de ori și a pasat decisiv în 34 de rânduri.

Anunțul făcut de Dinamo despre transferul lui Deian Sorescu

”OFICIAL. Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. FC Dinamo București și KS Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat în 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiții interne, Liga 1 și Cupa României, a marcat 29 de goluri și a adunat 26 de pase decisive.

Rakow Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan. În numele tuturor dinamoviștilor, nu ne rămâne decât să-i mulțumim lui Deian Sorescu pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu! Mult succes în carieră”, apare pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Un gând despre &8222;Deian Sorescu și-a luat rămas bun. Ce mesaj le-a transmis colegilor de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s