Oficial I Dinamo a mai reziliat contractele a trei jucători

Dinamo este foarte activă pe piața transferurilor în această iarnă. Echipa noastră, momentan s-a întărit prin aducerea a șase jucători noi, dar trebuie să se și despartă de anumiți jucători care nu intră în planurile lui Flavius Stoican. Noul tehnician având la dispoziție și un lot destul de numeros.

Clubul a reușit să rezilieze de comun acord contractele a trei jucători: Cătălin Țîră (27 de ani), Michel Espinosa (28 de ani) și Răzvan Popa (25 de ani). Ricardo Grigore (22 de ani) este accidentat în acest moment, dar și el ar putea pleca din Ștefan cel Mare.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a oferit ultimele detalii despre situația lotului.

„Pentru Grigore sunt niște discuții, dar nu este nimic forte concret în momentul ăsta. Au mai fost reziliate contracte. Țîră, Espinosa, Răzvan Popa, contracte care au fost reziliate de comun acord.

La Moldoveanu a fost o decizie de ordin tehnic, n-o să intru în detalii, dar au existat documente justificative și s-a considerat că nu mai este nevoie de el și e mai bine sa meargă în altă parte”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru Digi Sport.

  • Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna) și Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.
  • Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber) și Deian Sorescu (Rakow Czestochowa).

În prima etapă a Ligii 1 din 2022, Dinamo va întâlni FC Argeș, în deplasare, vineri, de la ora 20:00.

Deian Sorescu și-a luat rămas bun

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo. Fotbalistul în varstă de 24 de ani, s-a înţeles cu cei de la Rakow Czestochowa, locul 3 în Polonia.

Sorescu s-a prezentat miercuri de dimineață la Săftica pentru a-și lua ”La revedere!” de la colegi. Fotbalistul era foarte fericit pentru că s-a realizat transferul și le-a urat baftă de acum foștilor colegi, cărora le-a transmis că au forța pentru a salva sezonul actual al Ligii 1.

”Sunt foarte bucuros că plec. Sunt fericit pentru că fac un pas înainte în carieră.

Baftă! Sunt convins că o veți scoate la capăt, pentru că aveți valoare. Chiar dacă voi fi departe, cu sufletul voi rămâne mereu alături de voi!”, a fost mesajul jucătorului.

Un gând despre &8222;Oficial I Dinamo a mai reziliat contractele a trei jucători&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s