Răzvan Zăvăleanu anunță noi transferuri la Dinamo: ”A mai fost rezolvat un jucător”

Dinamo sondează piața și încearcă să asambleze un lot competitiv pentru salvarea de la retrogradare.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a declarat, miercuri, că, în scurt timp, va fi oficializată o nouă mutare. Oficialul dinamovist a dezvăluit că se poartă negocieri cu încă trei jucători, astfel încât antrenorul să aibă la dispoziție un lot cât mai competitiv pentru a doua parte a campionatului.

”Eu din punct de vedere sportiv aș prefera să nu-mi zic părerea pentru că sunt neprofesionist și aș lăsa pe președintele Mureșan și Flavius Stoican să spună lucruri despre jucătorii pe care îi aduc. Ce facem noi este să le sprijinim doleanțele. Ei discută, stabilesc ce jucători să aducă și noi discutăm financiar dacă putem să îi aducem.

Dar, pot să confirm că mai avem discuții pentru 3 jucători în acest moment, destul de cunoscuți. Da, sunt de la noi din campionat. Toți jucători străini dar cu ștate vechi în Liga 1. În cursul zilei de azi a mai fost rezolvat un jucător, așteptăm toate documentele, probabil azi îl vom anunța”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Digisport.

Răzvan Zăvăleanu crede cu tărie că Steliano Filip va fi convins, până la urmă, să rămână la echipă:

”Am avut mai multe schimburi de mesaje cu el, am vorbit des la telefon. Mie-mi pare rău, pentru că eu îl apreciez foarte tare. Mi se pare un băiat sincer, dar nu știu ce-l îndeamnă atât de tare să plece, pentru că atât antrenorul cât și noi i-am spus că ne bazăm în continuare pe el, și totuși are o atitudine puțin de neînțeles. Vreau să spun că nici el și nici Iliev nu vor pleca, trebuie să-și respecte contractul. Este la antrenament, amândoi sunt. Două zile a fost învoit, dar n-a plecat de capul lui”, a mai punctat oficialul.

Dinamo şi KS Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului Deian Sorescu (24 de ani) la clubul polonez. Zăvăleanu a dezvăluit că Dinamo poate încasa până la 1.5 milioane de euro din partea polonezilor. Mai mult decât atât, Dinamo a păstrat și 15% dintr-un viitor transfer al lui Deian Sorescu.

”Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm și diverse bonusuri în funcție de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1.5 milioane. E o tranzacție pe care o considerăm foarte reușită și, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentațiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureșan”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

  • Deian Sorescu a ajuns la Dinamo în 2018 și a jucat 134 de meciuri în tricoul alb-roșu, în toate competițiile, marcând 29 de goluri şi oferind 26 de pase decisive.
  • Sorescu a mai evoluat în carieră la ACS Poli Timişoara şi ASU Politehnica Timişoara. Rakow Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan.

Dinamo a mai reziliat contractele a trei jucători

Clubul a reușit să rezilieze de comun acord contractele a trei jucători: Cătălin Țîră (27 de ani), Michel Espinosa (28 de ani) și Răzvan Popa (25 de ani). Ricardo Grigore (22 de ani) este accidentat în acest moment, dar și el ar putea pleca din Ștefan cel Mare.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a oferit ultimele detalii despre situația lotului.

”Pentru Grigore sunt niște discuții, dar nu este nimic forte concret în momentul ăsta. Au mai fost reziliate contracte. Țîră, Espinosa, Răzvan Popa, contracte care au fost reziliate de comun acord.

La Moldoveanu a fost o decizie de ordin tehnic, n-o să intru în detalii, dar au existat documente justificative și s-a considerat că nu mai este nevoie de el și e mai bine sa meargă în altă parte”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu anunță noi transferuri la Dinamo: ”A mai fost rezolvat un jucător”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s