Campania de achiziții a lui Dinamo nu s-a încheiat! Un jucător adus în probe, aproape de a semna

Dinamo este foarte activă pe piața transferurilor în această iarnă. Echipa noastră, s-a întărit prin aducerea a zece jucători noi, dar trebuie să se și despartă de anumiți jucători care nu intră în planurile lui Flavius Stoican. Noul tehnician având la dispoziție și un lot destul de numeros.

Oficialii însă nu a încheiat seria jucătorilor care vor semna cu Dinamo în această perioadă și sunt așteptate alte mutări în zilele următoare, mai ales în compartimentul ofensiv, ultimul rămas fără dubluri pe posturi, acolo unde am suferit teribil de mult în acest campionat.

Flavius a declarat în cadrul conferinței de presă organizate astăzi la Dinamo, faptul că se vor lua decizii foarte importante în viitorul apropiat, în ceea ce privește transferurile în atac.

”Nica a plecat, rămâne că Nikos și Nunic să rezolve. Am vorbit cu Radu, până când se termină perioada de transferuri, o să fim atenți în ceea ce privește oamenii de atac, avem nevoie de dubluri, avem jucătorii la care ne uităm, o să luăm o decizie în viitorul apropiat. Baptiste îmi place, cum se prezintă la antrenament, caracter, îmi place. Rămâne de văzut din punct de vedere financiar dacă îl putem semna.

Rețeta nu o are cineva, dacă noi reușim să câștigăm, nu ne mai trebuie timp. Normal, ne trebuie timp, pentru omogenitate, unii nu stiu să se strige pe prenume, e destul de delicat, nu vreau să mă gândesc la asta, nu am timp, nu am de ce să mă gândesc la acest aspect așadar, mă gândesc că putem bate mâine Fcsb, chiar dacă ei sunt favoriți.

Am văzut meciul cu Cfr, în multe momente au dominat, au marcat de 3 ori, apărare foarte bună, dar ca și timp, de ce să mă gândesc la ceva ce nu am, cum mă organizez, cum profităm de ele, cum îi blocăm, la asta trebuie să fim atenți. Aș vrea să nu mă gândesc la asta”, a declarat Flavius Stoican in cadrul conferintei de presa.

  • Dinamo se află în faţa unui nou meci dificil în Liga 1. Elevii lui Flavius Stoican vor evolua, duminică seara, de la ora 20:00, pe arena din Ştefan cel Mare, contra rivalilor de la FCSB.
Baptiste Aloe ar putea semna cu Dinamo după derby

Dinamo este aproape de un nou transfer. Baptiste Aloe se antrenează cu „câinii” şi oficialii clubului vor decide luni dacă îi vor oferi fundaşului central un contract.

Pretenţiile fotbalistului în vârstă de 27 de ani facilitează negocierile. Baptiste Aloe cere un salariu în jur de 5000 de euro pe lună, sumă agreată şi de conducătorii clubului.

Iuliu Mureşan a vorbit despre transferul lui Baptiste Aloe, spunând că jucătorul s-a prezentat bine la antrenamente şi sunt şanse mari să fie păstrat la Dinamo.

“O să luăm decizia după meciul cu FCSB. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut şi eu la antrenament. Este ok, la un nivel bun. Pretenţiile lui sunt normale, în limitele pe care le putem suporta. Noi avem nevoie de încă un atacant, dar dacă vorbim de un fundaş bun, nu ne deranjează”, a spus Mureşan.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj) și Antoni Ivanov (U Craiova) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber) și Constantin Nica (liber).

Un gând despre &8222;Campania de achiziții a lui Dinamo nu s-a încheiat! Un jucător adus în probe, aproape de a semna&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s