Cornel Dinu pune tunurile pe conducerea lui Dinamo: ”Achizițiile și numirile de antrenori vin din afara logicii”

Cornel Dinu nu mai are de gând să-i menajeze pe jucătorii lui Dinamo, iar după eșecul suferit în derby, acesta i-a criticat dur pe elevii lui Stoican.

Mai mult, ”Procurorul” îi pune la colţ şi pe actualii conducători ai echipei. E total nemulţumit de strategia de transferuri din această iarnă și îi dă în acest moment şanse destul de reduse lui Dinamo la salvarea de la retrogradare.

Mister spune că şefii echipei au greşit strategia de transferuri şi în această iarnă.

”Lui Dinamo îi dau şanse foarte mici de salvare de la retrogrdarea. Mai are şapte partide în sezonul regular, iar la cum arată echipa… Cu Gaz Metan şi cu UTA ar putea face puncte. Am rezerve în forţa de impunere a lui Badea (n.r- noul antrenor de la UTA), care are cunoştinţe fotbalistice.

Achizițiile și numirile de antrenori vin din afara logicii tehnice, doar dintr-o dorință de a face bine. La Dinamo s-au adus jucători, în ciuda greutățile financiare, Când îl dai afară pe Rednic îi reproșezi că a vrut să schimbe 11 jucători, dar aduci 11 acum”, a declarat Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Cornel Dinu condamnă din nou numirea lui Alexandru Răuţă ca căpitan al echipei. Fotbalitul fiind eliminat în derby-ul cu FCSB.

”FCSB a pasat, a jucat repede faza de posesie. Nu am fost de acord cu abordarea jocului, dar a fost un echilibru între echipe, cu excepţia contraatacului, când a venit execuţia lui Octavian Popescu precum Del Piero. E dramatic dacă la Dinamo e căpitan Răuţă. Niște jucători crescuți de Dinamo au fost daţi la o parte, pentru un câștig al negustorului Negoiţă. Apoi sunt unii care au plecat de la Dinamo pentru că nu făceau faţă cerințelor, precum Filip. Să-l compari pe Răuţă cu Hîldan, s-a întâmplat blasfemia asta, e o necunoaştere. Hîldan ataca mingea, nu omul, precum Răuţă”, a mai spus Cornel Dinu.

Programul următoarelor etape
  • FC Botoșani – Dinamo (7 februarie)
  • Dinamo – CSU Craiova (10 februarie)
  • UTA – Dinamo (13 februarie)
  • Dinamo – Gaz Metan (19 februarie)
  • Rapid – Dinamo (26 februarie)
  • Dinamo – Sepsi (1 martie)
  • CFR – Dinamo (5 martie)
Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj) și Antoni Ivanov (U Craiova) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber) și Constantin Nica (liber).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s