Marko Nunic și-a găsit echipă după ce Dinamo l-a pus pe liber

Vârful Marko Nunic a pus punct înțelegerii cu Dinamo. Slovenul nu a marcat niciun gol în cele cinci meciuri și a avut evoluții foarte șterse. Rezilierea contractului a avut loc, ieri.

Marko Nunic (28 de ani), nu a înscris niciun gol pentru echipa noastră și a semnat în ultima zi a perioadei de transferuri cu Podosfairiki Athlitiki Enosi Eparxeias Kerynias. Pe scurt, PAEEK, penultima clasată în campionatul din Cipru.

Până să ajungă la Dinamo, Nunic evoluase la mai multe formații din țara natală Slovenia, cea mai importantă fiind Olimpija Ljubljana, și la AEL Larissa, în prima ligă din Grecia.

La PAEEK mai evoluează doi jucători trecuți prin Liga 1: fundașul central sârb Uros Cosic (ex-Universitatea Craiova) și atacantul camerunez Lewis Enoh (ex-Poli Iași).

Cornel Dinu pune tunurile pe conducerea lui Dinamo

”Lui Dinamo îi dau şanse foarte mici de salvare de la retrogrdarea. Mai are şapte partide în sezonul regular, iar la cum arată echipa… Cu Gaz Metan şi cu UTA ar putea face puncte. Am rezerve în forţa de impunere a lui Badea (n.r- noul antrenor de la UTA), care are cunoştinţe fotbalistice.

Achizițiile și numirile de antrenori vin din afara logicii tehnice, doar dintr-o dorință de a face bine. La Dinamo s-au adus jucători, în ciuda greutățile financiare, Când îl dai afară pe Rednic îi reproșezi că a vrut să schimbe 11 jucători, dar aduci 11 acum”, a declarat Cornel Dinu.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj) și Antoni Ivanov (U Craiova) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber), Constantin Nica (liber) și Marko Nunic (liber).

Lasă un răspuns